Buffet Ramadhan di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara PART 2

10:00 AM


Assalamualaikum....

Hehe... Entri kedua dan entri terakhir untuk Buffet Ramadhan di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara.. kalau entri pertama dah tunjuk serba sedikit makanan yang hado, entri ni nak tunjuk suasana pada waktu dan ketika itu pulak...

Moh layan gambar sambil bercerita.. aku tau... tak sabaq kan nak tengok... silalah jamu mata... 




Cik Amanina khusyuk update situasi semasa kat dalam group 





Antara yang juadah untuk meja kami




Kak Siti Ipoh and the heroes 




Yang baju merah tu, Encik Puan kepada Arz Moha.. Tudung cekelat tu mommy Kak Sha (tudung oren..ehh.. macam mana dia boleh bertukar warna ni.. musykil ~~)




My dessert.. hew hew hew.. lepaih tu gaduh gems* kan....




Thank you Cik Pengerusi, SYM ^_^




Maaf.. tangan alzheimer pulop time ni...




Percubaan untuk selfie dengan orang meja sebelah yang telah diganggu gugat





Sambil makan, hampa jugak disajikan muzik yang sanagt merdu yang bakal membawa anda ke alam yang lain.. heee







Ice cream bersama Sos Chocolate Hershey




Kak Eyda and the heroes




Pha Is king of kerang ~~~


Tidak dilupakan kambing bakaq... sedap oii ~~ ikan bakaq, ayam bakaq dan benda lain yang terbakaq sekali... sila booking dulu sebelum terjah ye sebab takut full of house.. macam masa kami pi hari tu, memang full of house ~

Ehhh.. kalau cerita aku macam tak best, or hampa memang nak tengok gambaq bebanyak, or nak tau cerita versi yang lain pulak, hampa boleh klik nama depa and baca dekat blog depa jugak pasal Buffet Ramadhan di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara ni..

Haa.. tu ja nak cerita untuk entri Buffet Ramadhan di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara ni.... 

Sebelum tu, ngaku cepat anak sapa ni.... eh.. cup cup... cik puteri menari apa tu...??? abah ajaq ea... heee..


You Might Also Like

9 comments

  1. wahhh banyak wajah2 yang dikenali.... bestnya korang :D

    ReplyDelete
  2. dapat gather2 memang syok kan. insyaAllah next time mana tau rezeki kan ;)

    ReplyDelete
  3. Fuh, Pha Is boleh jadi duta Vistana Hotel laa...

    ReplyDelete
  4. Tolonglah blurkan muka orang blkg kerang tu...><;

    ReplyDelete
  5. Syok dapat jumpa kan jelesnya

    ReplyDelete
  6. Hahaha..king of kerang goes to Pha Is...
    Aiskrgm tu best..

    ReplyDelete
  7. Assalam zaf,
    haaaaaaaaaaaa
    tengok aiskrim tu sedeh iols tau
    tragedi aiskrimku dibawa larikkk
    sob3

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored