WAQF : TYPES OS STOPS

10:54 AM

WAQF : TYPES OS STOPS


WAQF : TYPES OS STOPS


Assalamualaikum dan salam Jummat ~ Alhamdulillah masih bernafas pada 19 Ramadhan. Dan nak masuk 10 malam terakhir ni. Dah boleh masuk gear 5 and speed to the end. Awas ! JPJ dan trafik sedang memerhatikan anda. Hikhik

Sedar tak sedar bulan ni lagi banyak kita mengaji dari bulan biasa kan. Semoga akan terus istioqomah. In sha allah ~ Tapi, adakah kita sedar dengan setiap huruf tanda berhenti tu ? Kadang kita terlepas pandang, kadang kita terlupa, kadang kita tak tahu. 

Jomlah kita refresh minda kita bersama. Yang baik, kita kongsikan bersama. Kan ? 




Semoga kita sempat bertemu 'nya' tak lama lagi.. Aaaminnn !

You Might Also Like

3 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored