CARA MENGHILANGKAN RAMBUT ROSAK - JAJJA HAIR SERUM

9:27 AM

Rambut ialah mahkota wanita, itu memang tidak dapat dinafikan.

Assalamualaikum. Holla ~

Kebanyakkan wanita memang mengalami masalah ni, tidak kiralah anak dara mahupun ibu-ibu. Rambut gugur, rambut kering, rambut berbuah, rambut berbau.. Banyaknya lah kan. MZ adalah salah seorang daripadanya.

Rambut gugur tu jangan nak cakaplah kan, hari-hari rambut penuh dalam bilik, atas katil. Letih menyapu dan mengutip semua rambut-rambut tu. Geram kekadang, rasa macam dah bagi semua vitamin yang cukup kepada sang rambut ni, tapi dia tetap nak gugur jugak. Apa kes ?

Lagi satu kan, MZ memang tak suka basuh rambut time pagi atau sebelum nak keluar ke memana. Sebabnya... rambut MZ ni jenis lambat kering, nanti dari mula keluar rumah, sampai balik pulak nanti, sang rambut ni dok basah. Haih ! Mulalah rambut nak berbau dan berbuah bagaikan... Bukan tiada pengering rambut, tapi kalau boleh MZ tak mau dedahkan rambut kepada suhu yang tinggi dengan kerap. Dah la rambut tak berapa nak sihat, lagi nak tambah kepada suhu yang tinggi. Lagi berhuhuhu lah nanti.

Sekarang, MZ tidak risau lagi. Semenjak menggunakan Jajja Hair Serum, boleh dikatakan masalah MZ tu berkurangan dan hilang. Rambut gugur tu, memanglah tak hilangkan, tapi Jajja Hari Serum ni telah mengurangkan risiko rambut gugur. Kalau dulu, banyak betul rambut yang MZ kena kutip atas lantai dan sebagainya, tapi sekarang dah kurang. Kurang banyaklahhhh....

Lepas tu, MZ ada try jugak menggunakan Jajja Hair Serum time rambut MZ basah, dan kemudian keluar ke kerja. Ya Allahhh ! Suka gila MZ, sebab time nak solat Zohor ja, rambut MZ dah kering, malahan tidak berbau. Bau wangian rose je. Sukaaaaaa ! Terus rasa nak keep on going dengan Jajja Hari Serum ni.

rambut rosak, cara mengurangkan rambut gugur, rambut bercabang, rambut berbuah, rambut berbau, jajja hair serum, petua mengurangkan rambut gugur, untuk ibu mengandung, untuk bakal ibu, baru lepas bersalin, anak dara, mengurangkan rambut kembang, menjaga rambut berwarna, penjagaan rambut untuk wanita berhijab

rambut rosak, cara mengurangkan rambut gugur, rambut bercabang, rambut berbuah, rambut berbau, jajja hair serum, petua mengurangkan rambut gugur, untuk ibu mengandung, untuk bakal ibu, baru lepas bersalin, anak dara, mengurangkan rambut kembang, menjaga rambut berwarna, penjagaan rambut untuk wanita berhijab


MZ punya wangian rose. Bau wangi lah sangat. Geram tau dak ! Selain rose, Jajja Hair Serum jugak didatangkan didalam bauan vanilla dan lavender. Okey ! Lepas ni MZ nak try vanilla jugak, katanya vanilla laku keras. Yebaaaa yebaaaa !


rambut rosak, cara mengurangkan rambut gugur, rambut bercabang, rambut berbuah, rambut berbau, jajja hair serum, petua mengurangkan rambut gugur, untuk ibu mengandung, untuk bakal ibu, baru lepas bersalin, anak dara, mengurangkan rambut kembang, menjaga rambut berwarna, penjagaan rambut untuk wanita berhijab

rambut rosak, cara mengurangkan rambut gugur, rambut bercabang, rambut berbuah, rambut berbau, jajja hair serum, petua mengurangkan rambut gugur, untuk ibu mengandung, untuk bakal ibu, baru lepas bersalin, anak dara, mengurangkan rambut kembang, menjaga rambut berwarna, penjagaan rambut untuk wanita berhijab


Sebotol Jajja Hair Serum bersaiz 60ml ni tahan untuk sebulan dan cuma berharga RM20. MZ bukan nak tipu lah, MZ ada beli serum jenama terkemuka dekat drug store, tapi MZ memang dapat rasai perbezaan antara Jajja Hair Serum ni dengan serum terkemuka tu. Terus MZ letak sebelah serum jenama terkemuka tu walaupun masih banyak.

Selain itu, Jajja Hair Serum boleh jugak merawat rambut rosak, rambut kembang, rambut kering (untuk rambut berwarna) rambut putus dan bercabang serta rambut yang keras. Banyakkan kelebihan Jajja Hair Serum ni, serius rugi tak cuba. 

Jajja Hair Serum ni boleh digunakan oleh mak budak, bapak budak dan anak budak. Ehh ! Dan bebudak.... Gittew ~

Senang je cara nak menggunakan Jajja Hair Serum ni. Sama je dengan serum-serum yang lain. Seeloknya pakai time lepas mandi, masa rambut dalam keadaan lembab, barulah segala nutrient dapat diserap kan. Tapi, MZ pakai time pagi, atau selepas mandi dan sebelum tidur. Nak tidur tu, bau wangi je rambut ni. Syokkkk !

Hampa yang nak try Jajja Hair Serum ni boleh contact akak manih Munirah ni na... Cakaplah hampa dari blog MZ, kot akak manih ni bagi diskaun. Kih kih kih... Dengar katanya ada promo jugak, 2 botol RM35.. Wahh ! Murah tu.. Cepat lah WhatsApp akak manih tu... 014-5064118..


You Might Also Like

2 comments

  1. Meyakinkan nampaknya produk ni. Siqah ada masalah rambut gugur T_T

    ReplyDelete
  2. wahhh macam best jer zaf..lagi2 sembur time nak tido..heeee

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored