NEW .:. MUNCHY''S LEXUS LEMON

9:40 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Munchy's telah mengeluarkan perisa baru untuk siri Lexus nya iaitu, perisa lemon. Selain lemon, Lexus jugak mempunyai perisa keju, chocolate dan peanut butter. Semuanya, MZ pernah rasainya dan yang paling MZ suka mestilah chocolate dan keju. 

Kini, Munchy's mengeluarkan perisa baharu, lemon yang packaging nya berwarna hijau. MZ memang suka rangkaian biskut Lexus ni sebab tu MZ berhajat mencuba perisa lemon ni. 

Yang ini, MZ beli di kedai EcoShop, yakni kedai RM2. So, harganya RM2.12 dengan 8 bungkusan mini. Teruja sebenarnya nak mencuba. Biasalah perangai gedik nak mencuba benda baharu.
Hampa dah pernah rasa ka perisa lemon ni ? Bagi MZ, MZ suka..  rasa lemon tu sedang-sedang saja, tak lah masam sangat. Takkan nak makan biskut dengan krim yang masam kan, not my taste.


lexus, munchy's baharu, perisa lemon, chocolate, keju, cheese, peanut butter, ecoshop, kedai rm2, kedai barangan murah, penang, bagan dalam, sedap tak biskut munchy's baru


Ish ! Packaging Munchy's Lexus ni selalu menggoda. Akan terpandangkan cream dia yang meleleh tu terus rasa nak beli lagi. Serius sedap ! Biskut Munchy's memang sudah diketahui keenakkannya, ditambah dengan cream lemon. Nyum !

MZ suka lah dengan Lexus lemon ni dan untuk siri Lexus, Munchy's memang tidak pernah mengecewakan, cumanya peanut butter tu bukan kegemaran MZ, sebab tu peanut butter tak masuk dalam senarai MZ. Otherwise, that peanut butter also will be in the list.

Have a try readers ! You won't regret as much as I like it. ^_^

Till then.. See ya ~ *tetiba penutup in English pulak*

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored