SEMBANG GEGURL .:. SABUN PUTIH VIRAL, BUMEBINE

10:03 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Hari tu heboh kan pasal sabun Bumebine ni. Kononya boleh putihkan kaki mok cik tu dalam beberapa gosokan. Makanya, berpusu-pusulah orang mencarinya di toko-toko jamu kedai kosmetik berhampiran.

MZ ada jugak tengok satu LIVE kat FB ni, dia cuba sabun ni untuk anak dia, pun tak berjaya. Jadi, sapa kalangan readers MZ ni yang sudah mencuba dan berjaya ? Let me know, how did you manage to do it. Sharing is caring kan.

MZ barulah beberapa kali mencuba sabun viral Bumebine ni. Bau dia memang wangi, ala-ala buah gittew ~ MZ ada try jugak gosokan ajaib tu, tapi tak menjadi. Mungkin gosokan MZ tak cukup kasih sayang lagi kot, tu yang tak menjadi tu.
Untuk yang tak pernah tengok packaging sabun viral Bumebine ni, haaaa... Ini lah packaging dia.. ada buah-buahan, madu... shining sikit.. cantik kan.. sebab tu lah sabunnya berbau, buah-buahan. ini dari my first impression.






Product ini diluluskan oleh GMP dan ianya halal. Wow ! Like serious ? Macam best je kan. Ada jugak di nyatakan ingredients nya and I believe this is product of Thailand, masakan tidak, penuh dengan tulisan bersimpul itu.

So, apa pendapat kome tentang sabun viral Bumebine ni ? Kongsilah sikitttt....

Ni pulak rupanya bila dah ditelanjangkan.. Ups !




So far, MZ baru mencuba beberapa kali, so MZ tak dapatlah nak bagi result sepenuhnya. Tapi, kalau mengikut video viral tu, sekali penggunaan dah nampak hasilnya, mungkin daki MZ ni berlipat ganda, tu yang liat nak keluar. Agaknya lah  kan... 

MZ masih menggunakan sabun viral Bumebine ni, tapi on and off lah sebab MZ masih menggunakan sabun yang lain memandangkan kulit MZ jenis kulit yang kering, so MZ tak boleh selalu sangat pakai sabun biasa, kena pakai sabun yang melembabkan.



You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored