LANAFIRA - BUTIK ONLINE MUSLIMAH

9:55 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Raya haji baru ja berlalu. Di kesempatan yang hado ni, MZ mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha untuk semua… biasanya, sebut pasal  raya, mesti sakan beli baju baru, tudung baru, kasut baru, and so on. Biasalah perempuan, tapi jangan tak tahu, laki pun hado tau macam tu. Aikk ! Terasa ea… ? Hiksss..

Biasanya, kalau shopping, hampa shopping online ka walk in ? Kebanyakkan orang sekarang lebih suka menggunakan online shopping sebab senang dan cepat, pilihan pun banyak. Fesyen muslimah sekarang pun senang didapati tau antara butik online yang boleh shopping pakaian muslimah ialah Lanafira. Klik LANAFIRA kalau nak tengok cemana rupa Lanafira tu.


butik muslimah, pakaian muslimah, butik online, lanafira, affordable, high quality, trendy, fesyen menarik muslimah, syariah compliance, menutup aurat, fashion menutup aurat, shopping online, laman sesawang, friendly user, mesra pengguna

A style for every story ~~

Suka tengok butik online yang simple and easy acess macam ni, user friendly. Bagi MZ, butik online mestilah user friendly, serabut kadang dengan butik online yang sangat complicated. Nak cari apa ke benda pun susah. Herghhhh !

butik muslimah, pakaian muslimah, butik online, lanafira, affordable, high quality, trendy, fesyen menarik muslimah, syariah compliance, menutup aurat, fashion menutup aurat, shopping online, laman sesawang, friendly user, mesra pengguna

Kan MZ dah kata, Lanafira ni ialah butik online untuk pakaian Muslimah. Pakaian yang terdapat di Lanafira ni berpatutan, berkualiti dan yang penting mengikut fashion serta patuh syariah. Itulah yang kita carikan.

Antara product yang boleh didapati Lanafira ialah, baju kurung, jubbah, skirt, tudung, selendang dan jugak dress. Ni lah yang dicari-cari oleh kita, Muslimah kan ?

MZ perasan, kebanyakkan product di Lanafira, out of stock. Laku keras nih ! Awat MZ sorang je yang baru tau pasal Lanafira ni. Haih ! Design cecantik, semua dah habis, nak kena kerap singgah Lanafira lah ni kan supaya tak terlepas lagi.

Kalau hampa pun takut terlepas dengan design baru dari Lanafira, boleh follow FB dan IG Lanafira naaa.. Klik link NI untuk FB dan link INI untuk IG.

Ni antara koleksi Lanafira yang MZ minat… jatuh cinta dengan warna dan design diaaa….

butik muslimah, pakaian muslimah, butik online, lanafira, affordable, high quality, trendy, fesyen menarik muslimah, syariah compliance, menutup aurat, fashion menutup aurat, shopping online, laman sesawang, friendly user, mesra pengguna


Kat Lanafira jugak, hampa boleh tapis jenis pakaian yang macam mana yang hampa nak, lepas tu boleh tapis jugak harga dia mengikut bajet hampa. Senang macam tu, tadak lah nak kena scroll sesatu semata-mata nak cari pakaian dalam bajet kita kan. I loikee !

butik muslimah, pakaian muslimah, butik online, lanafira, affordable, high quality, trendy, fesyen menarik muslimah, syariah compliance, menutup aurat, fashion menutup aurat, shopping online, laman sesawang, friendly user, mesra pengguna

Dengan harga yang berpatutan, Lanafira ialah butik online Muslimah yang wajib dikunjungi oleh wanita Muslimah yang inginkan pakaian yang setanding dengan fesyen terkini, tetapi mempunyai kualiti yang tinggi.

Lanafira jugak turut memberikan beberapa tips dalam pemilihan pakaian. So, sebelum shopping dengan lanafira, boleh tengok tips berguna dulu naaa..


You Might Also Like

2 comments

  1. Hai, MZ! Lama tak ke mari. Sorry ye...
    Wah, makin bertambahlah pilihan nak shopping :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokay Kak Farrah.. kita pun sama...
      Tu lah.. lagi banyak pilihan.. suka suka sukaaa

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored