NABATI VANILLA DAN CALTEX

8:46 AM

Assalamualaikum. Holla ~

MZ pernah review dah pasal Nabati cheese sebelum ni. Kali ni, MZ nak review pulak pasal Nabati white. Yang ini, MZ beli di Caltex berhampiran dengan rumah MZ sewaktu MZ mengisi minyak sebelum minyak naik harga bebaru ni.

Tak da pun cadang nak beli apa-apa, tapi akan terpandangkan harga RM1, terus keting keting mentol menyala ataih kepala ni. Haihhh ! Mudah no terpengaruh dengan harga kan ? Nyampah iolssss.... Huhhh !

Kebanyakkan yang diletakkan di atas rack itu berharga RM1, maunya mentol tak menyala. 


nabati vanilla, cheese, chocolate, halal foods, indonesia snack, caltex, perai, harga minyak semasa, turun naik harga minyak, caltex mart, viral, isu semasa


MZ dah cuba Nabati vanilla ni, manis la sikit, tapi MZ still suka dengan Nabati vanilla ni. Navati cheese tu pulak, tak payah la nak cerita, ramai dah tahu kan rasa nya cemana. Tapi, tak pa kot MZ cerita sekali lagi...

Nabati cheese tu memang sedap. In fact, dari dulu memang MZ minat dengan cheese from Nabati ni. Peminat cheese, memang kena try lah Nabati cheese ni andddzzzz tidak dilupakan Nabati vamilla yamg rasa dia nyum nyum nyum...

Kalau penggemar vanilla, mesti suka punya. Kalau tanya MZ, memang semua MZ suka... Tengok seleralah kan.... kui kui kui

MZ tak sure pulak promosi sampai bila dan Caltex mana yang amek bahagian. Hampa bolehlah check dekat Clatex dalam linkungan hampa. Tak payah nak gagah sangat sampai luaq kawasan pun hampa nak p naaaa... heeee

MZ belanja sikit Nabati vanilla naaa....


nabati vanilla, cheese, chocolate, halal foods, indonesia snack, caltex, perai, harga minyak semasa, turun naik harga minyak, caltex mart, viral, isu semasa

You Might Also Like

7 comments

  1. Tak pernah cuba yang white ini.. Cheese dengan coklat pernah lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coklat sedap tak ? Tak pernah try yang coklat punya lagii

      Delete
  2. hahaha zaf kalau tak promote mkn tak sah.. akan mencari nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. suka try benda baru, dah try kena la review kot2 orang lain nak try jugak

      Delete
  3. tak pernah try lagi nabati tu.. kena cari la nanti...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored