OCTOBER BABY, BIRTHDAY GIFT

12:59 PM

Assalamualaikum. Holla ~

It's the end of October 2017. Alhadmulillah.. masih bernafas dan semakin sihat... hiks..

October is my month, October is my birthday.. As for that, I reward myself with a domain.. from miamozafirah.blogspot.my to zafirahkama.com. It''s been a while thinking about it, finally on my birthday, dream comes true.

By the way, it was done by Sis Hawa.. sangat senang deal dengan Sis Hawa ni.. kerja pun siap on the dateline. Kalau hampa nak tau apa lagi service Sis Hawa ni, contact lah dia naa...
And.. Dikdik pulak bagi 2 hadiah since dia cakap MZ bagi dia a box with 4 pocket perfume.. MZ cakap sokay, since memang beli 1 percuma 4.. :p


review lipstick mac, best tak lipstick sephora, mac lipstick, sephora lipstick, sephora penang, sephora kl, birthday gift, october baby, fiance to husband, counting days, make up junkies,


Mr.F bagi apa ?? Itu rahsia.... hahahaha.. sebulan lagi sebelum Mr.F bertukar menjadi Mr.H.. excied yet nervous.. to many things to be done..

By the way, nanti MZ review Sephora lipstick and Mac lipstick tu dalam entri yang lain hokey... saja nak tepek sini so that one day, i still can read this even though the gifts might ''lost". 

You Might Also Like

4 comments

  1. Wahh syiokk la dpt hadiah bfday..yg mr.f tunggu sat na..tak lama dh.. 😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... tak lama dah jugak orang tu nak terbang.. taking care... :p

      Delete
  2. tahniah dah ada domain sendiri. semoga terus sukses dalam blogging, karier dan percintaan. ewah.

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday Miamor.. tahniah dah ada domain sendiri and semoga makin murah rezeki sihat2 sentiasa. hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored