PRETTY PLATES ANDY ROAD TOUR PENANG

10:01 AM

​Assalamualaikum. Holla ~


Haaaaa... Mai sini nak habaq lekaih... cik akak, mak cik-mak cik, serta adik manis sekalian, kalangan hampa mesti ada yang kaki mengumpul pinggan mangkuk kan. Eceh ! Dok buat tak mau mengaku pulak.. Ni nak habaq ni, ‼️‼️PINGGAN VIRAL DAH MAI PENANG‼️‼️

Betoii ! Pinggan viral memang dah mai Penang.... Ish ! Boleh pulak buat tak percaya hampa ni.. Kalau tak percaya, pi la tengok dekat Tapak Pesta Sungai Nibong tu. Alaa.. belum musim cuti sekolah, pesta tadak lagi, so hampa pi la serbu pinggan mangkuk dulu..

Acara akan berlangsung dari 8 Oktober - 15 Oktober 2017, makna kata, dan lagi ni weh... sempat aihh.. balik kerja pun boleh pederaih lagi sebab, pretty plates Andy Tour ni bermula dari jam 10 pagi sampailah jam10 malam...

Yang penting... ! Cik akak, mak cik-mak cik dan adik manis sekalian akan mendapat 15% diskaun untuk semua barang dan lagi penting ada FREE GIFT. Rugi tak pi tengok...


tapak pesta sungai nibong, penang, pinggan cantik, mangkuk cantik, pengumpul pinggan, pretty plates andy, facebook, instagram, viral pinggan cantik


Follow Facebook & Instagram Pretty Plates Andy untuk update yang menarik serta hebat naaa...








Ada tak yang berkenan di hati, kalau ada pi la Tapak Pesta Sungai Nibong lekaih.. jangan lupa belanja MZ sepinggan dua naaa.. hiks

You Might Also Like

2 comments

  1. sakan la shopping MZ ternampak typo hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa... tu lah, pantang tengok yang cantik nanti..

      hahaha... kantoi pulakkk

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored