HADIAH BERMAKNA DARI HATI - PRINTCIOUS.COM

9:46 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Masuk ja bulan December, pastinya fikiran rakyat Malaysia berkisar pada Hari Natal. Sungguh pun yang merayakan Hari Natal ialah mereka yang beragama Kristian, tapi di Malaysia, mereka yang beragama selain daripada agama Kristian jugak akan turut sibuk.

Yelah ! Mana nak plan holiday bersama keluarga, kawan-kawan, mahupun trip solo. Apa ada hal kan.. tak kurang jugak yang sibuk mengatur rumah jiran tetangga dan sahabat handai.

Mungkin tahun ini, hampa boleh berikan kelainan kepada derang. Andai kata, kebiasaanya hamper menjadi buah tangan, apa kata pada tahun ini, jadikan personalized gift sebagai buah tangan. Personalised gift menjadi pilihan hati MZ kerana, ianya agak rare, dan ianya kekal sebagai kenangan. MZ memang suka kalau ada suatu objek sebagai kenangan untuk sesuatu peristiwa yang terjadi dalam hidup MZ.

Jangan risau untuk mencari medium untuk menyediakan personalized gift, kerana di Printcious, segalanya mungkin.

Memandangkan bulan December bakal menjengah tidak lama lagi, jadi untuk persiapan, Printcious telah menyiapkan laman sesawang derang dengan decoration serta hadiah untuk Hari Natal nanti. Hampa dah jenguk Printcious ka belum ? Kalau belum, MZ kongsikan pop-up pertama dari Printcious untuk hampa.


personalized gift, christmas gift, something special on christmas, rare things, printcious, precious gift from heart, custom made gift, penang blogger, lifestyle blogger, malaysian holiday, public holiday,


Untuk Hari Natal punya personalized gift, Printcious menawarkan pilihan dari cushions, mugs, ceramics tiles, puzzles dan canvas. Semuanya boleh direka mengikut pilihan hati hampa. Boleh letak gambar hampa bersama dengan friends or relatives yang menyambut Hari Natal tu, boleh letak jugak sweet words untuk derang, atau boleh jugak letak gambar Mr Santa yang comel tu.


personalized gift, christmas gift, something special on christmas, rare things, printcious, precious gift from heart, custom made gift, penang blogger, lifestyle blogger, malaysian holiday, public holiday,
personalized gift, christmas gift, something special on christmas, rare things, printcious, precious gift from heart, custom made gift, penang blogger, lifestyle blogger, malaysian holiday, public holiday,

personalized gift, christmas gift, something special on christmas, rare things, printcious, precious gift from heart, custom made gift, penang blogger, lifestyle blogger, malaysian holiday, public holiday,
personalized gift, christmas gift, something special on christmas, rare things, printcious, precious gift from heart, custom made gift, penang blogger, lifestyle blogger, malaysian holiday, public holiday,

personalized gift, christmas gift, something special on christmas, rare things, printcious, precious gift from heart, custom made gift, penang blogger, lifestyle blogger, malaysian holiday, public holiday,


Ada pelbagai pilihan menarik untuk setiap kategori berikut, click sahaja di View All _____ untuk melihat setiap satu personalized gift dari kategori tersebut.

Sepanjang MZ dok godek-godek hadiah apa yang hendak diberikan kepada rakan MZ, tetiba terasa geram. Bukannya apa, hadiah di Printcious tu, semuanya comel-comel belaka. Maunya tak geram. Rasa macam nak kumpul semua personalized gift dalam Printcious tu.  Kalau bukan untuk orang tersayang, untuk kegunaan diri sendiri, mahupun sebagai perhiasan. Personalized gift untuk Hari Natal ni pun cantik-cantik belaka....haihhh.... 

Kalau tanya MZ, apa yang MZ nak hadiahkan untuk kawan MZ sempenan Hari Natal nanti, MZ akan memilih untuk memberinya puzzle.. ehh.. canvas.. ehh.. puzzle lahh.. heee.. kemudian, diatas puzzle tu, MZ nak ada gambar kami, sweet tak MZ. MZ harap dia akan suka dengan personalized gift tu, yelah ada gambar kami, ada jugak sweet words untuk dia.

Dengan berbekalkan nasi goreng tagline "Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart" pastinya ianya akan menjadi ingatan antara MZ dan rakan MZ tu. Hadiah yang tentunya lain dari yang lain, dan yang paling penting, ikhlas dari sudut hati MZ.

Jangan buang masa lagi.. cepat singgah ke Printcious untuk membuat sendiri personalised gift hampa, supaya ianya akan menjadi kenang-kenangan di hari kelak. Nak bagi tahu jugak, selain daripada hadiah untuk Hari Natal, Printcious jugak turut menyediakan hadiah lain yang dibuat khas mengikut reka bentuk yang hampa nak.

You Might Also Like

3 comments

  1. masuk memang haru biru semua nak

    ReplyDelete
  2. hi jmput la singgah join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored