MINYAK OH MINYAK ! NOVEMVBER 2017

8:36 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Lama jari jemari ni rehat dari menaip kat sini kan ? Atas kekangan waktu, sikap bertangguh, keterbatasan masa.. eh ! macam sama pulak dengan kekangan waktu.. pendeknya disiang hari MZ sibuk dengan rutin harian MZ, bila dah malam, selalunya plan nak sambung up entri terbengkalai, namun mata ni selalu je terpejam awal. *tepuk dahi*

Dah berapa minggu MZ tak update harga minyak kan, so minggu ni MZ update okey. Harga minyak naik setelah 2 minggu berturut-turut turun. Naik lagi banyak dari turun, alangkah bestnya kalau harga minyak pun turun macam hujan yang turun membasahi bumi. Sighh

Macam biasa, pada yang tak kisah dengan harga naik turun minyak ni, go on, keep on tak kisah. Harga minyak yang MZ tepekkan ni untuk mereka-mereka yang memerlukan, yakni yang mengisi minyak menggunakan kadar liter. Jadi, harga minyak adalah penting untuk mereka.


harga minyak baru, harga minyak mingguan, kpdnkk, baik buruk, minyak turun, seliter berapa rm, mac, april,june, jun, july, 2017, harga pasaran minyak dunia, cerita viral, abang seksi, august, ogos, september, november


Mangsa ditelan malam gelita,
 Ketika dipatuk si ular sawa; 
Bukti keterampilan peribadi kita, 
Pertuturan dijaga meresap ke jiwa.


You Might Also Like

19 comments

  1. Setiap rabu adalah hari penting malaysia.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. rabu ja mesti check whatsapp group yang slalu update pasal ni

      Delete
  2. Bajet dah diumum kan

    sekarang masa nak kutip duit

    petronas untung banyak

    harga minyak naik

    harga barang naik

    Gst juga akan dapat lebih untung sebab harga barang 6% dari harga sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mental rakyat jugak makin menurun.. hurmh

      Delete
  3. Mahal pun.. Nak kena isi juga.. HUHUHUHU..

    ReplyDelete
  4. Nak tak nak minyak tetap kena isi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak mau lun boleh, naik public transport laa.. 😊😊😊

      Delete
  5. nangis tgk harga minyak.. huhu

    ReplyDelete
  6. Hmmm xtau la bila nak turun kann... tabah je la

    ReplyDelete
  7. pening dengan minyak... wahhh dah dot com tahniah zaf

    ReplyDelete
  8. Hai firah ..lama x singgah sini..ingat sis JM lg x

    ReplyDelete
  9. Sikit hari lg sblm masuk thn baru 2018 boleh cecah rm3..dah x merasa lagi harga rm1.90 hhuhhu

    ReplyDelete
  10. setiap minggu makin naik..mental koyak dibuatnya..huhu

    ReplyDelete
  11. penat tgk minyak turun naik turn naik. tak penat ke ?

    ReplyDelete
  12. Memang terasa kenaikan minyak ni

    harga makanan semua naik

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored