PACIFIC WEST NEW CHEEZY FISH FILLET

9:57 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Lama tak main masak-masak dengan hampa. Hari ni, dengan rajinnya MZ nak share something new by Pacific West. Kalau hampa tak tau, Pacific West ni adalah satu brand untuk frozen food, kalau dulu sebut sahaja Pacific West, orang akan terbayangkan fsh fillet, kini Pacific West
telah menambah produknya.

Dulu, Ibu selalu beli fish fillet daripada Pacific West ni, buat lauk untuk makan dengan nasi. Fish fillet dia mostly didatangkan dalam portion yang besar, cukuplah untuk buat lauk makan tengah hari kan. 

Produck Pacific West dibangunkan untuk kesenangan para pengguna, inovati dan yang penting mementingkan kualiti. Pacific West sangat terkenal dengan produk makanan lautnya kini, antaranya calamari rings dan cheezy fish fillet.

Jangan tak tau, cheezy fish fillet adalah produck terbaru keluaran Pacific West. Ke ada yang dah try ?
MZ teringin jugak nak buat ala-ala Master Chef, makanya terjadilah seperti dibawah.



dream holiday, contest, pacific west, bali, perth, win a ticket, win a trip, honeymoon, honeymonn package, cheezy fish fillet, malaysian product, autralian product, frozen food, fish fillet, ayam bali, ayam butter, homemade sauce, strawberry jam

dream holiday, contest, pacific west, bali, perth, win a ticket, win a trip, honeymoon, honeymonn package, cheezy fish fillet, malaysian product, autralian product, frozen food, fish fillet, ayam bali, ayam butter, homemade sauce, strawberry jam

dream holiday, contest, pacific west, bali, perth, win a ticket, win a trip, honeymoon, honeymonn package, cheezy fish fillet, malaysian product, autralian product, frozen food, fish fillet, ayam bali, ayam butter, homemade sauce, strawberry jam

dream holiday, contest, pacific west, bali, perth, win a ticket, win a trip, honeymoon, honeymonn package, cheezy fish fillet, malaysian product, autralian product, frozen food, fish fillet, ayam bali, ayam butter, homemade sauce, strawberry jam


Fish fillet tu MZ padankan dengan sos butter. Resepi dia MZ pernah share dalam blog jugak, ala entri Ayam Butter tu. Okeylah, kalau malas nak cari, atau cari tak jumpa, nak tengok kat sini, Ayam Butter. Dan MZ hiaskan sedikit dengan madu. Gittew ~

Untuk cheezy fish fillet tu, memandangkan ianya dah lemak-lemak keju, MZ hidangkan bersama strawberry jam, supaya ia agak berlawanan sikit, ada rasa masam-masam sikit. Haaaa... MZ memang suka dengan produk terbaru daripada Pacific West, Cheezy Fish Fillet. Cheeze nya memang meleleh-leleh. Untuk penggemar cheeze, ini memang makanan hampa.. Yum !

Nak tau dak, Pacific West mengadakan peraduan Win Your Dream Holiday To Perth or Bali. Syarat dia mudah sahaja, hampa kena beli satu packet Cheezy Fish Fillet atau sebarang produk daripada Pacific West. Mudahkan ? Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau. Mana tau, ada rezeki MZ, rezeki hampa......


dream holiday, contest, pacific west, bali, perth, win a ticket, win a trip, honeymoon, honeymonn package, cheezy fish fillet, malaysian product, autralian product, frozen food, fish fillet, ayam bali, ayam butter, homemade sauce, strawberry jam

#PacificWestMy #PWDreamHoliday

You Might Also Like

1 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored