TIPS GAYA PELEPASAN HIDUP

11:53 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Lama benor rasanya MZ tak kongsikan informasi serta maklumat terkini kan, Yelah ! Dah blog pun sunyi sepi, nak kongsikan apa ye dak. 

Kali ni, MZ nak kongsikan tips untuk pelepasan gaya hidup. Anda bijak jika anda mematuhi tips ini.


perlepasan cukai, cukai 2018, income tax, claim insurance, claim income tax, apa yang boleh di claim


So, kalau ada diantara item diatas, yang telah anda gunakan, sila claim ye. MZ ada jugak, yang satu ituuu aje.. bolehlah dari tak ada kan...

Kalau anda membeli komputer peribadi, buku, peralatan sukan, telefon pintar mahupun tablet, membayar yuran keahlian gimnasium serta melanggan jalur lebar, anda berhak keatasnya. Jadi, jangan malu, jangan segan....

Till then ! See ya ~~

You Might Also Like

11 comments

  1. Replies
    1. Samalahhh.. tu yang share untuk pengetahuan orang lain jugak (.")

      Delete
  2. Langganan jalur lebar unifi bulan disember tahun lepas kira bolh claim juga lah kan. Tapi bil tu lambat masuk januari tahun ni pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasana boleh.. nak buat benda yang sama jugak... tu lah... bil nya pulak yang lambat kan

      Delete
  3. Terima kasih atas peringatan puan, bagus tips ni musim kutip cukai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2... terima kasih jugak kerana berkunjung ke sini...

      Delete
  4. berita baik ni..nasib baik simpan resit..nanti leh claim balik..yahooo

    ReplyDelete
  5. Ada gadjet! Hahaa. Tapi xtahu la ada lagi ke resit. Btw, Fatin dah masukkan dalam bloglist. Sorry lambat reply sebab terlepas pandang ^^

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored