HARGA BARU UNTUK BAYARAN PASSPORT

10:05 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Haaa... ni nak bagitau, kongsi, habaq mai kat hampa.. la ni, bayaran passport antarabangsa Malaysia untuk tempoh  tahun telah dikurangkan. Ye ke ? Yelahhh... Tapi untuk semua ka ?? Kalau nak tau, scroll lah lagi..


harga passport malaysia, renew passport, perbaharui passport, passport murah, diskaun untuk membuat passport,


So, siapa yang layak untuk dapat diskaun tu ? Hahahaha... hampa layak dak ? kalau tak layak, silalah melayakkan diri sendiri kepada kategori tersebut....

Tu saja nak habaq, MZ punya masih single dan available lagi.. Ehh !

You Might Also Like

4 comments

  1. bestnyaaaa lagi murah sikit laaa =D

    ReplyDelete
  2. yay..passport expired tahun depan boleh renew ni

    ReplyDelete
  3. wah kena p buat jugak ni mana tau nak p travel nanti hehehe

    ReplyDelete
  4. raanya time sis JM buat passport 2 thn lepas..utk tempoh 5 tahun mmg RM200..ni pengurangan ni baru di umum or mcm mana

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored