HASIL BORONGAN DI 7ELEVEN - DIA BUAT GILA LAGII !!!!

10:36 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Ni kejadian hari tu. Memandangkan MZ kena bekerja pada hari Sabtu dan MZ rasa malas untuk turun ke kantin, makanya MZ tapau sesiap. Tapi tapau di 7Eleven jelah ye... kuikuikui... ni hasil tapau untuk makan pagi dan tengah hari disampaing stok kudapan.

Ada yang pernah try ke ? Yang mana satu yang hampa try tu ? Best tak ? Meh la share sikit apa yang hampa besa try, or besa try yang lain dari brand yang sama.. let me know, as well as the other... kot-kot ada yang berkenan, tapi takut untuk mencuba kan, bila dah baca review hampa, terus depa pi beli... ngeh ngeh ngehhhh


muffin supreme, chocolate & walnut, bihun goreng segera, gardenia muffin chocolate, stok kudapan, cereal nestum, calpis fiber, cp nasi goreng kampung, 7eleven malaysia, kedai serbaneka, brekafast segera,


Nanti MZ review setiap satu darinya dalam entri yang lain naa... Saja bagi suspender sikit... Jangan lupa, jangan malu tinggalkan komen pengalaman hampa bersama produk diatas...

You Might Also Like

12 comments

  1. Replies
    1. Hahahaha.. berhantu jugak masuk 7E tu sebenarnya... :p

      Delete
  2. Pernah makan muffins tu je.. Sedap sebab coklatkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. kenan sebab nampak chocolate dia bnyakkk... tu yang teruja tu

      Delete
  3. fried bihun dan kampung fried rice tu nampak menarik..masuk microwave pastu terus leh mkn ke? berapa RM tu..kat 7e jek> perghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. masuk micorwave, keluarkan, tunggu sejuk sikit, boleh terus makan.... harga mengikut produk, tak sama... heeee... kedai serbaneka yang lain pun hado rasanya

      Delete
  4. Nestum cereal tu not bad rasanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi, Firah tak berapa suka... tak tau nak cakap cemana.. tekak lelain kan.. heeee

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored