REVIEW NEW NESTUM CEREAL DRINK

10:35 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Jangan marah haaa sebab MZ dah mungkiri janji. MZ memang nak capati tepati janji, but then MZ hantar laptop untuk repair due to aging factor. Lepas tu, drag dari seminggu ke seminggu. Sudahnya, MZ amek jugak laptop kesayangan ni even tak siap lagi. Yelah ! Lama pula rasanya berjauhan dengan uolss.. Rinduuu... heh heh heh

Sebab entri dalam draft dah banya sangat, jom lah marathon habiskan entri tersebut sebelum disambung dengan entri baru. Bertabahlah ye...

Ni cerita lama.. quite basi I guess.. ngeh ngeh ngeh.. cerita pasal Nestum Cereal Drink ni.. sebelum tu, suka MZ nak ingatkan, yang tekak mengkome tak sama dengan tekak MZ ye. Kalau kome rasa Nestum Cereal Drink ni bertentangan dengan apa yang MZ rasa, sila review sendiri ye.. 

Ni first time MZ beli Nestum Cereal Drink. Entri penuh, hampa boleh baca deat SINI ye.
Berbalik kepada cerita Nestum Cereal Drink, to be honest, MZ memang suka dengan Nestum. Since I was young. Nestum tu kalau bancuh pekat-pekat dengan susu pekat, nyummm ! Dan disebabkan itu, MZ beli Nestum Cereal Drink sebab nak rasa sedap tak Nestle buat air Nestum. Paham ??? Ishhh... bacalah sampai paham..

Gi nilah rupanya Nestum Cereal Drink tu....


nestum cereal drink, review by blogger, review, sedap tak cereal drink, macam mana rasanya, harga cereal drin nestum, nestle, malaysian brand, viral, lofattah, awek manja nak cendol

nestum cereal drink, review by blogger, review, sedap tak cereal drink, macam mana rasanya, harga cereal drin nestum, nestle, malaysian brand, viral, lofattah, awek manja nak cendol


Tengo warna tu dah tau yang ini memang Nestum kan. So, dari segi rasa, MZ memang tak berapa minat sangat dengan Nestum Cereal Drink ni. MZ tak sure rasa dia macam mana, macam coklat, tapi tak cukup coklat, nestum pun agak kurang. BAGI MHZ LAHHH....

Bau dia pun tak sebest yang macam MZ bancuh. Ke memang MZ bancuh bau dia semerbak ? *ehh ! termasuk troli, tola sendiri pulakk* Tapi, untuk MZ, still tak best...

Tahap kemanisan adalah acceptable, tidak terlalu manis dan tidak terlalu tawar. yang sedang-sedang saja... *ala-ala Amalinaa sambil jejoget* So, hampa yang tak suka manis tu, Nestum Cereal Drink ni sesuai untuk uolss...

Harga dia ? Alamak... MZ lupa lah.. lagi pun MZ beli pada harga promosi, jadi sudah tentunya harganya tidak sama berbanding dengan harga biasa....

Worth it tak membeli Nestum Cereal Drink ? Untuk tekak manja MZ, no... tapi, MZ tak taulah tekak hampa kan. So, try lah !! Tak cuba, mana tau... kan kan kan...

Till then.. see yaa ~ Mohon esok ada kerajinan ini lagi......


You Might Also Like

2 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored