ELLVITA VACHOC DIPERKAYA DENGAN MAKANAN SUNNAH

10:11 AM

Assalamualaikum. Holla ~

kembang kempis.. kembang kempis... penat aih nak dengan aktiviti seharian nasib lah ada EllVita VaChoc.. ehh ! terbagi tau pulak... tapi alang-alang dah bagi tau, meh la MZ kongsikan satu produk yang MZ rasa, sangat selesa dengannya.

VaChoc ialah singkatan kepada Vanilla Chocolate yang digabungkan bersama susu kambing dan makanan sunnah yang lain diantaranya badam, delima, kismis, kurma, safron, madu, manna, habastussauda, zaiton dan ginko biloba.

Kalau anda memang bukan jenis yang meminati kambing, atau yang tak berapa sukakan bau kambing, tetapi sukakan perasa vanilla dan chocolate, VaChoc bakal menjadi pilihan hati anda. Kenapa pulak MZ cakap macam tu kan ? Sebab... MZ sendiri dah merasainya, memang tiada langsung bau hamis. Yang ada, cuma bau vanilla, sampaikan MZ lupa yang sebenarnya MZ sedang menikmati susu kambing. Nyummm...




VaChoc ni sangat sesuai untuk diminum oleh pelbagai lapisan umur, dari kanak-kanak sehinggalah orang dewasa. Malahan, ibu mengandung dan yang menyusukan anak pun masih boleh mengambil VaChoc ni. Sebabnya VaChoc ni tiada perisa dan pewarna tambahan. Ianya diformulasi dengan teknologi terbaik bagi mengekalkan nutrisi yang terdapat didalamnya.

Diformulasikan oleh doktor perubatan,Selain dari VaChoc, EllVita jugak mengeluarkan beberapa variasi yang lain seperti Orgalac Asli, Orgalac Vanilla, G-Storm 360 serta Premium Berry.

Pengambilan minuman EllVita secara konsisten dapat membantu keperluan tubuh badan anda dan seisi keluarga kerana terdapatnya kalsium, protien, DHA, asid folik, vitamin dan mineral. Kemain banyak lagi kandungan vitamin yang terkandung dalam minuman EllVita ni kan.


ellvita, vanilla chocolate, makanan sunnah, cara untuk mendapatkan anak, pemakanan untuk mendapatkan zuriat, mudah hamil, tips memperbanyakkan susu, cara memperbanyakkan susu ibu, kebaikkan susu ibu, susu kambing lazat, susu kambing tidak berbau, kebaikkan susu kambing


Nak tau tak, susu kambing adalah produk tenusu yang mudah dicernakn kerana saiz molekul dan komposisi yang hampir sama dengan susu ibu. Susu ibu memang sudah diketahui umum sebagai susu yang terbaik untuk bayi. Jadi, tidak heranlah mengapa ibu-ibu memilih produk EllVita sebagai pilihan hati mereka.

Produk EllVita telah terkenal sebagai produk yang tasty, trusted, tested dan house of nature gittew.  Produk EllVita ni jugak boleh dijadikan sebagai hadiah terbaik untuk seseorang yang anda sayang. Dengan kebaikkan makanan sunnah dan vitamin yang diperlukan, menjadikan orang tersayang makin sihat dan bertenaga.


ellvita, vanilla chocolate, makanan sunnah, cara untuk mendapatkan anak, pemakanan untuk mendapatkan zuriat, mudah hamil, tips memperbanyakkan susu, cara memperbanyakkan susu ibu, kebaikkan susu ibu, susu kambing lazat, susu kambing tidak berbau, kebaikkan susu kambing

ellvita, vanilla chocolate, makanan sunnah, cara untuk mendapatkan anak, pemakanan untuk mendapatkan zuriat, mudah hamil, tips memperbanyakkan susu, cara memperbanyakkan susu ibu, kebaikkan susu ibu, susu kambing lazat, susu kambing tidak berbau, kebaikkan susu kambing

ellvita, vanilla chocolate, makanan sunnah, cara untuk mendapatkan anak, pemakanan untuk mendapatkan zuriat, mudah hamil, tips memperbanyakkan susu, cara memperbanyakkan susu ibu, kebaikkan susu ibu, susu kambing lazat, susu kambing tidak berbau, kebaikkan susu kambing

ellvita, vanilla chocolate, makanan sunnah, cara untuk mendapatkan anak, pemakanan untuk mendapatkan zuriat, mudah hamil, tips memperbanyakkan susu, cara memperbanyakkan susu ibu, kebaikkan susu ibu, susu kambing lazat, susu kambing tidak berbau, kebaikkan susu kambing


VaChoc ni boleh diminum dinikmati dengan pelbagai cara. Panas, sejuk, boleh dibuat pizza, ais krim, kek dan memacam lagi. MZ ada try buat kek dengan menggunakan VaChoc ni. Tapi, yang itu nanti MZ kongsikan dalam entri yang lain. 

VaChoc kalau dihidangkan sebagai minuman, MZ suka kalau ianya sejuk, kemudiannya shake. Berbuih dia tu, geramnya la haii.. Dengan sejuknya, laju je teguk VaChoc tu, tengok-tengok dah habis. Tapi, MZ tak risau kalau nak ambil beberapa sachet VaChoc untuk sehari, kerana VaChoc tidak menggunakan gula tambahan. Hehehehe...

Dah ramai pengguna yang telah mengambil VaChoc sebagai minuman harian mereka, dah mereka sangatlah berpuas hati dengan kesannya. Kalau tak percaya, MZ kongsikan testimoni-testimoni mereka ya babehhh...

ellvita, vanilla chocolate, makanan sunnah, cara untuk mendapatkan anak, pemakanan untuk mendapatkan zuriat, mudah hamil, tips memperbanyakkan susu, cara memperbanyakkan susu ibu, kebaikkan susu ibu, susu kambing lazat, susu kambing tidak berbau, kebaikkan susu kambing

ellvita, vanilla chocolate, makanan sunnah, cara untuk mendapatkan anak, pemakanan untuk mendapatkan zuriat, mudah hamil, tips memperbanyakkan susu, cara memperbanyakkan susu ibu, kebaikkan susu ibu, susu kambing lazat, susu kambing tidak berbau, kebaikkan susu kambing

ellvita, vanilla chocolate, makanan sunnah, cara untuk mendapatkan anak, pemakanan untuk mendapatkan zuriat, mudah hamil, tips memperbanyakkan susu, cara memperbanyakkan susu ibu, kebaikkan susu ibu, susu kambing lazat, susu kambing tidak berbau, kebaikkan susu kambing

ellvita, vanilla chocolate, makanan sunnah, cara untuk mendapatkan anak, pemakanan untuk mendapatkan zuriat, mudah hamil, tips memperbanyakkan susu, cara memperbanyakkan susu ibu, kebaikkan susu ibu, susu kambing lazat, susu kambing tidak berbau, kebaikkan susu kambing


ellvita, vanilla chocolate, makanan sunnah, cara untuk mendapatkan anak, pemakanan untuk mendapatkan zuriat, mudah hamil, tips memperbanyakkan susu, cara memperbanyakkan susu ibu, kebaikkan susu ibu, susu kambing lazat, susu kambing tidak berbau, kebaikkan susu kambing
Image credit to SINI


Banyak lagi testimoni-testimoni daripada pengguna EllVita. Kalau nak tahu, apa lagi testmoni menarik derang, rerajinlah click SINI. Kat situ, banyak lagi testimoni yang akan membuat anda semakin mempercayai kebaikkan VaChoc yang diperkayakan dengan makanan sunnah ni.

Walaubagaimanapun, kita hanya berikhtiar, selebihnya urusan Sang Pencipta untuk memperkenankannya. Sekurang-kurangnya kita berusaha dengan cara yang lebih baik, cara yang pernah Rasulallah saw tinggalkan kepada kita, iaitu melalui pemakanan. Pemakanan adalah punca penyakit, jadi kalau pemakanan kita teratur, sihat, in sha allah... 

Kalau rasa nak tau lebih lanjut mengenai produk EllVita boleh hubungi hotline derang, atau terus ke laman media sosial atau ke website derang. Kalau memalu alah tu, PM MZ pun boleh... heeee... Hubungi no hotline: 019-2020 911 atau ke website: www.ellvita.com atau ke laman media sosial, FB & IG: ellvita HQ untuk maklumat lanjut hokey....

You Might Also Like

18 comments

  1. wowww ia punya coklat tu nampak best sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. coklat dia memang sedap... sekali cuba, pasti nak lagi

      Delete
  2. alhamdulillah banyak khasiatnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. makanan sunnah memang banyak khasiatnya

      Delete
  3. Selamat bercuti sis zafirah.

    Cuti panas ni minum air sejuk sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih IS....

      Tu lah... tekak asek kering je, lips pun sama

      Delete
  4. Sedapnya air coklat yang pekat dan sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriously sedap, nak2 time vachoc sejuk... nyaman... :)

      Delete
  5. Suka la produk ni, sedap dan berkahsiat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Zumal... makanan berkhasiat sentiasa buat kita terus bertenaga

      Delete
  6. Replies
    1. memang sedap.. kena try ni atyn... rugi tak cubaaaa

      Delete
  7. Singgah blog walking sis zafirah. sejuk dan menyegarkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih datang singgah.. betul tu... vachoc ni kalau minum time sejuk, memang menyegarkan... plus mengenyangkan...

      Delete
  8. perghhh
    nampak coklat tu macam sedap pula
    menggoda betul iklan ellvita vachok nih

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Peminat chocolate kan ? Sama lah kita.. sep sikittt

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored