GASTRIK vs G-STORM 30 BY ELLVITA

10:30 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Lama kan MZ tak bertugas kat sini. Maaflah ! Sibuk dengan persiapan untuk majlis resepsi. Dah selesai pun pada 18 Mac 2018 hari tu. Ehh ! Masih ada lagi kah yang sudi memberi hadiah, kalau ada PM lah MZ, nanti MZ bagikan alamat ye. :p

Dah lama tak bertugas, timbul balik ni mestilah ada cerita menarikkan. Apalah agaknya.. tajuk dah baca, mesti nak tau content pulakkan. Macam biasa, MZ memang suka kongsikan sesuatu buat tatapan readers sekalian serta untuk tatapan MZ kelak dikemudian hari. Ewahhh !!

Sharing MZ untuk kali ni yelah satu product untuk pesakit gastrik, pedih ulu hati, gastrik, kerap sendawa, sesak nafas, badan lemah, pening dan muntah serta masalah penghadaman. In sha allah, dengan pengambilan yang konsisten, masalah-masalah ini dapat dikurangkan. Dengan berbekalkan cogan kata Tasty, Tested dan Trusted, meh sambung scroll untuk info lanjut mengenai G-STORM 360.

penwar gastrik, cara menghilangkan gastrik teruk, petua menghilangkan gastrik, cara mengelakkan gastrik, ellvita produk sihat, susu kambing tidak hamis, makanan tambahan untuk gastrik, punca gastrik,



G-STORM 360 ini jugak adalah sejenis minuman energy booster yang terdiri daripada 22 ramuan yang tentunya mempunyai khasiatnya yang tersendiri. Bukan sikit tau ramuannya, semuanya untuk mengurangkan masalah-masalah tersebut.

Antara ramuan yang terkandung didalam G-STORM 360 ini ialah peppermint, manna gum, black seeds, yogurt, apple, spinach, banana, almonds, aloe vera. brocolli, white kidney beans, tomato, carrot, clove flower, turmeric, barley grass, green tea, stevia, ginger, goat milk, fennel seeds dan F.O.S.

Yang pastinya, setiap produk Ellvita bebas daripada gula tambahan, mineral sintetik, GMO dan krimer tenusu.

Keistimewaan Ellvita G-STORM 360 pulak, ialah rasa pudina yang menyegarkan dan sedap, diformulasikan dengan 22 makanan beralkali yang sangat baik untuk perut, diperkaya dengan nutrisi penting, 100% Organik dan yang paling penting, tanpa bau hamis.

Terdapat 2 jenis bungkusan untuk G-STORM 360 iaitu 12x25gram=300gram dan 24x25gram=600gram. MZ suka G-STORM 360 ni sebab rasa mint. Mint dia mild saja, sampai rasa tak puas kalau minum satu sachet. Ini serius !

Kalau hampa tak percaya, MZ tinggalkan hampa dengan testimoni-testimoni pengguna  G-STORM 360 dan kalau hampa berminat untuk mebeli  G-STORM 360, MZ tinggalkan laman media sosial Ellvita untuk memudahkan hampa menghubungi team Ellvita.

penwar gastrik, cara menghilangkan gastrik teruk, petua menghilangkan gastrik, cara mengelakkan gastrik, ellvita produk sihat, susu kambing tidak hamis, makanan tambahan untuk gastrik, punca gastrik,

penwar gastrik, cara menghilangkan gastrik teruk, petua menghilangkan gastrik, cara mengelakkan gastrik, ellvita produk sihat, susu kambing tidak hamis, makanan tambahan untuk gastrik, punca gastrik,

penwar gastrik, cara menghilangkan gastrik teruk, petua menghilangkan gastrik, cara mengelakkan gastrik, ellvita produk sihat, susu kambing tidak hamis, makanan tambahan untuk gastrik, punca gastrik,




Laman sesawang : www.ellvita.com
FB : EllVita
IG : EllVita



MZ dah try G-Storm dalam 2 versi, yakni versi sejuk dan shake serta versi suam. Dua-dua sedap, tapi yang paling tersedap dala versi sejuk dan shake. Yeay !

Sejuk dan shake ! Nyum2...

Suam-suam kuku...


Dan telengkan kepala hampa untuk "menyaksikan" MZ beraksi bersama G-Storm 360.




You Might Also Like

8 comments

  1. Bulan puasa dah dekat, produk gastrik pun dah keluar

    ReplyDelete
  2. Baguslah untuk kegunaan bulan puasa nanti. Gastrik memang cabaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu... mudah-mudahan G-storm 360 membantu

      Delete
  3. Bulan puasa wajib makan sahur supaya gastrik tidak melanda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaaa.. sahur tu penting untuk mengekalkan tenaga

      Delete
  4. Kena beli untuk ramadhan nanti nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... kalau ada gastrik, baik buat preparation awal

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored