KULIT FLAWLESS DENGAN SNOW CRYSTAL BY ELLDORA

1:01 PM

Assalamualaikum. Holla ~

Salam Sabtu.. selamat berhujung minggu.. apa je aktiviti minggu ini ?? MZ tak kemana pun memandangkan Mr.H kerja. Cadangan awal nak balik ke kampung Mr.H, dah Mr.H kerja, mereputlah kita dirumah. huhuhu

Memandangkan hari ni kebanyakkan mereka yang berkerjaya bercuti, jadi apa salahnya kalau memanjakan diri dimana-mana spa samaada untuk merehatkan muka ataupun bahagian badan. Terutamanya bagi ibu-ibu yang bekerjaya. Yelah ! Sudahlah penat di ofis, balik rumah pulak, sambung kerja dirumah, dengan anak-anak lagi. Itulah pengorbanan seorang ibu bekerjaya kan. Jadi, sekali sekala meluangkan masa untuk "me time" tak salahkan.

Selain "me time" diluar samaada ke spa atau ada yang lebih sukakan shopping, kesihatan dalaman jugak haruslah dijaga. Dengan perubahan cuaca semasa, makan yang kurang berkhasiat, badan kita terdedah kepada pelbagai jenis penyakit.


Pelbagai suplemen yang terdapat dipasaran pada masa kini termasuklah suplemen untuk kulit. Ya ! Kulit adalah penting untuk kita hokey. Jangan pandang ringan kerana kulit ada fungsinya yang tersendiri yakni menyingkirkan peluh, melindungi tubuh manusia, mengimbangi suhu badan dan beberapa lagi. Haaa.. dah gaya nak masuk kelas Sains Tingkatan 2 dah ni. Jadi kalau kulit tak sihat, macam mana proses yang baik bakal berlaku kan ?


tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,

Dengan Snow Crystal yang diformulakan oleh Elldora, hampa akan mendapat 22 kali kebaikkan. Bukan 1, bukan 2, tapi 22 kali kebaikkan. Bahan-bahan yang digunakan oleh Elldora dalam pembuatan Snow Crystal adalah bahan-bahan yang sangat diperlukan oleh kulit, antaranya tomato, betik, aloe vera, vitamin C, collagen, sarang burung, sakura, green tea, manggis serta bahan-bahan lain seperti poster diatas.

Kebaikkan Snow Crystal yang dapat dilihat perubahannya dalam masa 2 minggu...

tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,

tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,


Bagaimana Snow Crystal bertindak..


tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,


Dan yang paling penting...


tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,


Siapa yang tak mahukan kulit yang sentiasa cantik dan lembab sepanjang hari. Suka diingatkan, kalau hampa mengambil sebarang suplemen, air kosong manis jus haruslah cukup ye, yakni 8 gelas sehari.

Okey ! Yang masih blur-blur, tak dapat tangkap lagi mengenai Snow Crystal ni, scroll lah lagi..

tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,


Cara pengambilannya mudah sahaja..


tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,


Ramai yang dah berjaya membuktikan kesahihan Snow Crystal ni. Tengok sajalah testimoni-testimoni ni. Hampa bila lagi......


tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,

tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,

tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,

tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,


Dan banyak lagi testimoni-testimoni yang lain. Kalau tak percaya, click SINI. Mesti hampa akan amazed dengan perubahan tersebut. MZ dah cuba dan merasainya sendiri. Snow Crystal ni memang sesuai dengan kulit MZ. Liang pori pun makin mengecil, kulit semakin lembab dan flawless gittew. dengan bahan-bahan yang sangat aktif untuk kulit, dan pengambilan air yang secukupnya kesan pada MZ boleh dilihat seawal 2 minggu. 

tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,

tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,


Sampaikan masa hari kenduri tu, MUA tu siap puji kulit muka MZ. Elok je katanya, parut semua tidak ditemui, jerawat pun tiada. Kembang seteman lah masa tu, nasib ada Snow Crystal. hew hew hew.. dan untuk dijadikan kenangan, MZ tepeklah sekeping hasil tangan MUA Kodiang dengan bantuan Snow Crystal. Make up hari tu memang elokkkk sangat...


tips kulit sihat, kulit cantik, suplemen untuk kulit, kulit bebeas jerawat, petua mengurangkan jerawat, kulit kering, tona tak sekata, kulit kusam, jeragat, melembabkan kulit, petua kesihatan kulit, fungsi kulit, nak cantik, nak sihat, mua kodiang, mua murah, make up cantik, pengantin cantik, pengantin snow crystal, make up tahan lama, ctdk, siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, siti aafiyah kahlid,


Layari laman sosial media Elldora untuk maklumat lebih lanjut, 

atau kot-kot ada yang berkenan nak melamar MZ, ehh silap pulak.. kot ada berkenan nak melamar Snow Crystal, boleh jugak emailkan kat MZ, dan tinggalkan no phone hampa.. Nanti MZ contact hampa naaa... atau boleh WhatsApp je MZ ditalian, 016-3476976.... Ada special price gittew. 

Selain Snow Crystal, tak lama lagi produk Elldora Majestic Touch Treatment Foundation dan Dermalic Skincare akan berada di pasaran. Dengan bantuan Doktor perubatan dan chemist, maka terhasillah produk elldora yang diformulasi khas untuk mereka yg inginkan produk selamat & natural yang mampu merawat, memutih, meremajakan dan mencantikkan kulit anda.




Nantikan kemunculan heroin-heroin baru dari Elldora hokey !

You Might Also Like

8 comments

  1. menarik produk ni dan Umi suka bila ada produk yg boleh kurangkan jeragat ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2.. memang menarik.. kesan dia pun seawal 2 minggu... :)

      Delete
  2. Zumal pun guna dah tinggal sikit, rasa kena order tambah sebab resultnya sangat memuaskan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lah Zumal.. MZ pun rasa nak kena terus amalkan Snow Crystal

      Delete
  3. Assalamualaikum & salam isnin. Singgah blogwalking. Senang nya kunyah kunyah je terus jadi cam tu ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. iya AW.. kunyah-kunyah terus cun.. gittew... yang penting air kosong kena cukup

      Delete
  4. nampak ada perubahan awal kan. mmg best produk ni.

    ReplyDelete
  5. Wahh bagus. Mmg berubah. 22 bahan terbaik mmg utk kulit tu. Tazzabar nak cuba

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored