PRODUK YANG PERLU UNTUK PEMANDU, KRONOS FLATNOMORE

10:04 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Hari ni MZ nak berkongsi lagi pasal satu lagi produk yang MZ rasa patut ada dalam simpanan hampa, yakni KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator. Nama kemain panjang, apalah agaknya kan ?

Ishh.. MZ nak tanyalah kan, hampa yang dok naik kereta ni kan, tau ka macam mana nak tuka tayar bila berlakunya kebocoran tayar ? Haaa... Jangan tak tau, MZ pernah mengalaminya suatu masa dahulu, dah lah time tengah hari rembang.. mau basah keti**. Aduhh ! Nasiblah tools semua cukup masa tu, kalau tidak ka.... aiyayaya...

Cerita kebocoran tayar tidak habis disitu.. Bila pasang tayar spare, boleh pulak tayar tu pun tiada angin. Haihh ! Dugaan.. nasiblah ada kawan MZ yang baik hati tolong ambil dan pamkan tayar tersebut di stesen minyak berhampiran (tapi tak begitu hampir).

Nak dijadikan cerita, since that day, MZ memang seriaulah bab-bab kebocoran tayar ni, jadi bila MZ nampak sahaja produk yang boleh menghilangkan rasa seriau MZ ni, terus MZ beli... KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator, itulah namanya. Nama pun dah boleh buat hati MZ sejuk... cia cia ciaaa...
Dengan adanya KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ni, MZ rasa tidak seriau lagi untuk memandu walaupun berseorangan. Dengan menggunakan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator, MZ ....

  • TIDAK perlu tukar tayar
  • Senang untuk digunakan
  • Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat
  • Tidak memerlukan sebarang peralatan
  • Tidak merosakkan tayar dan rim kereta
  • Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar
  • Dibuat daripada 100% polimer organik
  • Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
  • Waranti 2 tahun
cara menukar tayar bocor, cara menukar tayar, kronos flatnomore, cecair untuk tayar bocor, cara mudah menukar tayar kereta, produk untuk tayar pancit



Haaaa... kemain banyak lagi kelebihan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ni kan.. rugi tau hampa tak beli KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator dan simpan didala kenderaan.. in case emergency, tak daklah hampa gelabah bewak ! kui kui kui...

Dan... yang paling bestnya, KRONOS FLATNOMORE juga datang dalam 650ml yang merupakan salah satu botol terbesar di pasaran. Sangat berbaloi kan ?

Sebenarnya, KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ni boleh menutup lubang sebesar 8mm.Pun begitu, pengguna dinasihatkan untuk ke kedai membaiki kenderaan terdekat dan dinasihatkan supaya tidak memandu melebihi had 130kmh, kerana ia akan menggegarkan bendalir yang berada didala tayar.

Bendalir tersebut masih mengekalkan cirinya walaupun selepas 3 hari dan ianya mudah dibasuh di mana-mana kedai yang menjual tayar. Hebat kan ??? Hampa jugak perlu tau, yang KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator tidak merosakkan tayar dari dalam.

Ini cara-cara penggunaan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator. pssttt... rerajin membaca keh !

cara menukar tayar bocor, cara menukar tayar, kronos flatnomore, cecair untuk tayar bocor, cara mudah menukar tayar kereta, produk untuk tayar pancit
Add caption


Untuk mendapatkan warranty kebocoran atau kehilangan pressure didalam botol, produk seharusnya berada 90% dari berat asal.

Sekarang tengah ada promosi untuk produk ni tau, untuk OFFICIAL LAUNCH harganya cuma, RM69.90 tapi.... untuk  LIMITED PRE LAUNCH PRICE harganya cuma RM49.99.. Banyak tu bezanya....

Ni ada lagi beberapa fakta menarik tentang KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator...

1. Tayar racing- low profile.
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - Setengah botol
Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - setengah atau 70% botol 

2. Tayar biasa 13inch- 16 inch
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - Setengah 
botol
Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - 70% atau 1 botol 

3. Tayar biasa 17inch keatas
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - 70%-80%
Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - 1 botol penuh

Motosikal dan basikal -
1 botol 3-4 kali
Cuma boleh digunakan untuk tayar jenis TUBELESS. Jenis tube yang lama tak boleh digunakan

Kalau hampa berminat untuk mendapatkan produk hebat ni, silalah hubungi atau terus ke laman media sosial Kronos Flatnomore seperti berikut:

 WhatsApp 
• https://hi.jomwasap.my/kronosflatnomore
• 0126736344 Helena

Facebook 
• https://facebook.com/kronosflatnomore

Instagram
• https://www.instagram.com/kronosflatnomore/
• https://www.instagram.com/helenahamidin


Agen dan distributor jugak diperlukan, contact-contact lah derang kat info bawah:

E-mel inquiry@keystons.com
WhatsApp https://hi.jomwasap.my/kronosflatnomore
Facebook  https://facebook.com/kronosflatnomore
Instagram https://www.instagram.com/kronosflatnomore/

Sebelum MZ tamatkan sesi sharing kali ni, meh la layan video ni sat.. tak lama pun.. seminit jaa... 




You Might Also Like

12 comments

  1. memang bagus produk nih tambah2 bila ada kecemasan bab tayar tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu... kadang nak cepat, macam2 pulak berlaku.. dengan flat no more, sekejap je masalah selesai

      Delete
  2. Replies
    1. Ur welcome.. dapat lah manfaat bersama..

      Delete
  3. Singgah blogwalking. Selamat pagi puan zafirah

    bagus ada produk ni. Senang kalau tayar bocor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat pagi.. thank you datang singgah..

      tu lah... dengan adanya flat no more, kerja menjadi ringan lah sikit...

      Delete
  4. setuju .. kronos tyre sealant dan inflator perlu ada dalam keta , senang kalau emergency

    ReplyDelete
  5. Produk yang patut ada di dalam setiap kenderaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya kan... produk2 macam ni lah yang kita perlukan

      Delete
  6. bagusnya..perempuan bagus ada benda ni. Taulah tak berapa pandai tukar tayar. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. perempuna pun boleh buat sendiri lepas ni... kacang je.. ehh !

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored