REVIEW GARDENIA MUFFIN SUPREME

9:55 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Hahahahaha... haaaa.. amekkk ! gelak besau... ishh ! tak sopan betul anak dara ni kan.. ehh ! Bukannya apa, setelah berkurun entri ni dok dalam draft, hari ni MZ nak langsaikan hutangnya. Sebut pasal hutang, teringat pulak hutang Singapore kan. Adududu.. bila mau siap daaa....

Tak pe lah.. MZ teruskan penceritaan dengan Muffin Supreme Gardenia ni hokey. Umum mengetahui yang MZ memang minat dengan chocolate. Most of chocolate flavor, memang MZ pantang... pantang tengok ! So, on that day, MZ really excited with this Muffin Supreme Chunky Chocolate & Walnut, since I love both.

MZ ada satu perasaan, kalau membeli sesuatu benda yang MZ sangat exxcited, I can't wait to try it, to taste it, etc. Macam kelolo kan ? Ntah ! Tu kadang tak sempat nak snap gambar, or sometimes half way makan or half done with it. Ahaks ! Bertabahlah kalau baca blog ni dan nampak gambar-gambar macam tu. You should know me after this. Hahahaha...

Back to the story.. dalam hati memang excited nak mampos nak try Muffin Supreme Chunky Chocolate & Walnut. Kalahkan bebudak dia punya excited, tapi MZ berjaya control nafsu serakah tu dari menguasai pemandangan MZ. So, agak lepas beberapa hari jugaklah baru MZ try Muffin Supreme Chunky Chocolate & Walnut ni.
Guess what............. think I'm in love with it ????


muffin supreme, chocolate & walnut, bihun goreng segera, gardenia muffin chocolate, stok kudapan, cereal nestum, calpis fiber, cp nasi goreng kampung, 7eleven malaysia, kedai serbaneka, brekafast segera,

muffin supreme, chocolate & walnut, bihun goreng segera, gardenia muffin chocolate, stok kudapan, cereal nestum, calpis fiber, cp nasi goreng kampung, 7eleven malaysia, kedai serbaneka, brekafast segera,

muffin supreme, chocolate & walnut, bihun goreng segera, gardenia muffin chocolate, stok kudapan, cereal nestum, calpis fiber, cp nasi goreng kampung, 7eleven malaysia, kedai serbaneka, brekafast segera,


Oh yeahhh... I'm in love with it.. sedap sangat.. rich with chocolate and walnut.. memang setiap gigitan cinta tu terasa coklat dan walnut ittew. Sangat sedap untuk MZ. Rasa macam tak cukup pulak kalau makan sebijik je. Macam lava kek pun hado. Memang puas hati dengan rasa dan tekstur Muffin Supreme Chunky Chocolate & Walnut ni.

Harga dia MZ tak ingatlah, dalam RM 1.++ kot. Tapi, memang worth it dengan rasanya. Yummeh ! So fall in love dengan Muffin Supreme Chunky Chocolate & Walnut.

Teringat.. teringat.. teringat.. ishh ! Tak boleh jadi ni.. nak kena pi beli ni.. okey lah ! MZ nak pi kedai serbaneka sat, nak pi beli Muffin Supreme Chunky Chocolate & Walnut. Till then ! See yaa 

You Might Also Like

8 comments

  1. kalau harga RM1.++ kira murah la tu. kena cari sebab minat coklat gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tahanlah.. yang penting sedap dan berbaloi dengan harga

      Delete
  2. Dulu masa muffin ni baru keluar, bukan main besar saiznya. Sekarang ni dah mengecut hampir 80% saiz asal.

    Hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh ye ke IS ? MZ baru tau pasal muffin ni.. saiz mengecut, tapi harga mengembang tak ?

      Delete
  3. Replies
    1. Heee... sama lah kita.. sedap dan berbaloi

      Delete
  4. Wow..mcm sedap je..skrg nk mkn kek senang je dpt kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap dan mudah didapati.. murah pun iya jugak...

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored