ROYAL EXPERT ADVANCE BRIGHTENING CREAM (REABC)

6:32 PM

Assalamualaikum. Holla ~

Royal Expert akan melancarkan packaging terbaru produk mereka iaitu Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC). Sukacitanya jugak pihak Royal Expert akan menganjurkan satu Facebook contest yg boleh disertai oleh semua org tanpa mengira peringkat umur untuk memberikan kesedaran kepada org ramai berkenaan pembaharuan produk tersebut.   

Dah nama pun contest, mestilah ada hadiah kan. Menarik tak menarik yang hadiah ditawarkan oleh pihak Royal Expert, scroll lah lagi. Hadiah yg disediakan untuk pemenang ialah:

1) Pertama - Parkson Voucher bernilai RM200 dan produk Royal Expert 
    Advance Brightening Cream
2) Kedua - Parkson Voucher bernilai RM100
3) Ketiga - Parkson Voucher bernilai RM50

Haaa... gittew ! Kalau menang, boleh lah shopping dekat Parkson, boleh dah pasang angan-angan nak shopping apa... kikikiki...

Stop sat cerita pasal contest, MZ nak cerita pulak pasal REABC. Packaging REABC yang baru ni, nampak elegan bagi MZ la...

royal brightening cream, no mercury, product without mercury, no paraben, safe for skin,

By the way, hampa jangan risau sebab REABC ni telah diuji dimakmal dan confirm ianya tidak mempunyai merkuri mahupun paraben. No.. no.. no.. for mecury and paraben hokey..

Kesan REABC ni boleh dilihat seawal pada hari ketujuh. Kalau tak percaya, silakan mencuba tanpa rahu-ragu.

Produk hebat ni cuma berharga RM135 sahaja.  Barang elok, mestilah harga bukan cikai-cikai kan. So, kalau hampa nak tau lebih lanjut mengenai REABC atau produk lain, sila ke www.royalexpert.com atau ke laman sosial IG dan FB Royal Expert.

Buat masa ni, Royal Expert telah mempunyai 4 stokis iaitu :
                Royal Expert Resource Centre PJ – http://pj.royalexpert.com/
                Royal Expert Resource Centre JB – http://jb.royalexpert.com/
                Royal Expert Resource Centre Cheras – http://cheras.royalexpert.com/
                Royal Expert Resource Centre Sabah –  http://sabah.royalexpert. 

Tetapi, mereka masih mencari wakil jualan dimana jika sebelum ini modal RM3k diperlukan untuk menjadi wakil jualan. Namun kini, Royal Expert membuka peluang kepada 100 org terawal, hanya RM500 sebagai modal yg diperlukan untuk menjadi wakil jualan kami.

Takkan nak lepaskan peluang ni kan ? Rebutlah peluang didepan mata. Peluang takkan datang bergolek. Sedangkan bola yang bergolek pun perlu disepak untuk bergolek, apatah lagi peluang. Kan.. kan.. kan...


Kalau malu nak PM atau malu nak ke website Royal Expert, PM lah MZ, MZ boleh jadi konsultant hampa.. hew hew hew



You Might Also Like

20 comments

  1. Replies
    1. Haah.. menarik sebab tiada barang terlarang.. :)

      Delete
  2. banyak tu diaorg kurangkan..bgus nyaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sementara promotion ni, kena grab lah kan.. rugi lah kalau tak grab..

      Delete
  3. Assalamualaikum Wrmbth, Salam blog walking dari Maznee sis Zafirah.

    Mesti rajin pakai krim ni dan kulit cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. thank you sebab rajin singgah sini...

      Kalau mood rajin datang, memang tak lepas, kalau mood malas datang.. skip jugak.. heeee

      Delete
  4. Selamat cuti sekolah & Selamat hari jumaat sis zafirah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni last day cuti sekolah untuk Kedah, dan negeri PT. Dan bakal tamat jugak untuk negeri2 lain.. selamat bercuti dan menghabiskan sisa2 cuti sebaiknya

      Delete
  5. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  6. Semoga dengan modal yang rendah ini dapat berkongsi rezeki dengan mereka yang berminat

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sha allah.. mana tau ni pintu rezeki untuk orang lain kan

      Delete
  7. Assalamualaikum dan salam isnin dari saya. Ramai yang nak kulit cerah, pada saya kulit orang melayu dah cantik. Tak payah putih pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. cantik tu subjektif.. tu yang ada yang kisah nak putih dan ada yang tak... yang penting, hati mau cantik kan AW...

      Delete
  8. Barangan penjagaan kulit kena pilih hati hati sebab ada banyak bahan kimia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... tak semua kandungan dalam bahan penjagaan kulit tu selamat... tapi REABC ni inshaallah, selamat

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored