WORDLESS WEDNESDAY #92 .:. PENANG, ONCE UPON A TIME

10:01 AM

Assalamualaikum. Holla ~ 

Jom mengimbau kenangan lama suatu masa di Penang dahulu. Ada yang MZ pernah rasa, dan ada yang tidak... hampa pernah ka lalui dan rasa pengalaman ni suatu masa dahulu.....

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang


Dulu lagi Penang dah ada bus double decker ni. Sekarang pun hado jugak..


penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

penang, once upon a time in penang, penang suatu ketika dahulu, yellow bus, penang, komtar, tempat menarik di penang, bus double decker di penang

Credit to the owner of the picture

You Might Also Like

4 comments

  1. Comel jeaa dulu dulu kan. Pernah sempat pegang tiket bawah skali tu sekali. Hahaa

    ReplyDelete
  2. hahahaha
    rindu pula tengok bas dengan tiket bas tu
    nasib lah sempat merasa lagi benda2 nih masa kecil

    ReplyDelete
  3. tak merasa lah pulak sebab membesar kat KL. Hehehe. Nostalgia betul bila teringat

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored