SEMBANG GEGURL .:. PUREDERM ARGAN OIL MAKEUP REMOVER CLEANSING TOWELETTES

11:58 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Sambung entri sembang gegurl ye. Mood tengah rajin nak "bergegurl" ni. Muhahaha...

Actually, MZ tersangat tak rajin untuk menggunakan wet wipes (dah bunyi nak lap montot baby jerrr) wet tissue ni. Sebabnya, MZ malas nak kena angkut bebanyak dalam beg. *yang ni MZ maksudkan kalau travel jejauh or balik kampung, etc* Yelah ! MZ dah angkut kapas muka untuk digunakan bersama toner, kalau bawak wet tissue, rasa macam redundant job. Gittew ! *padahal menda kecik jer pun.. tapi ai is malas.. satgi bawak bebanyak, takut ada yang tertinggal.. muhahaha*

Tapi... kalau setakat pi mall, or tengok wayang, or keluar sat-sat tu, MZ bawaklah wet tissue, senang nak solat nanti. 

Nak dijadikan cerita hari tu, MZ masukkan toner dalam botol yang lebih kecil dan botol tersebut hanya perlu spray sahaja, makanya span tidak digunakan dalam cerita ini. Dan MZ masukkan toner serta make up remover yang jugak MZ masukkan kedalam botol yang mempunyai fungsi spray kedalam pouch bag make up MZ lalu pulang ke kampung dengan girang.


Dah sampai kampung, baru perasan, facial cotton tak do. Kebetulan, adik ipar MZ ajak ke Watson, maka alternatif lain pun muncul untuk menggantikan facial cotton tu. Pusing punya pusing Watson Kangar tu, terjumpalah dengan Pure Derm Skin Solutions Argan Oil Make-up remover Cleansing Towelettes. Kemain panjang lagikan nama.. Sebut bebetul, jangan sampai tergeliat lidah sudahlah naa...

Beginilah rupanya...

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,


Satu pack tersebut mengandungi 3 wet tissues yang berukuran 15x20 cm. Lari kaih pi amek pembaris huhuhu.. saiz biasa untuk wet tissue lah sebenarnya. Ini adalah product buatan Korea.. hampa rasa, best tak product Korea ni ? Kalau suka, silalah.... 

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,


Sepanjang beberapa kali MZ menggunakan Pure Derm Skin Solutions Argan Oil Make-up remover Cleansing Towelettes ni, memang tak pernah tak puas hati. MZ biasa menggunakan wet tissue yang lain, tapi at least 2 wet tissues needed, tapi dengan ure Derm Skin Solutions Argan Oil Make-up remover Cleansing Towelettes ni, sekepung dah cukup. Clear habis semua make-up dimuka...

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,

Before



make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,

After

Bau dia pun wangi, tak melekit, lembab ja muka... pendek dan panjang kata, memang puas hatilah menggunakan Pure Derm Skin Solutions Argan Oil Make-up remover Cleansing Towelettes ni. Memang MZ recommend hampa untuk membeli dan menggunakan Pure Derm Skin Solutions Argan Oil Make-up remover Cleansing Towelettes  ni. Serius tak rugi....

Harga dia, masa tu seingat MZ dalam RM 9.90. Sekarang, MZ tak tau lah harga dia berapa, check kat drug store berhampiran hokey !

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,

make-up remover, good make-up remover for red skin, prevent irritation,  softening, moisturising, melembabkan kulit, pure derm, argan oil, watson kangar, drug stire malaysia, argan oil usage, fungsi argan oil, argan oil product, review make-up remover, the best make-up remover, wet tissue, handy,


Haaa.. gittew... gunakan Pure Derm Skin Solutions Argan Oil Make-up remover Cleansing Towelettes sebelum hampa pakai make-up pun boleh. Memang lembab tanpa membuatkan kulit hampa terkena radang kulit. 

Stop kat sini dulu na untuk sembang gegurl kali ni. Panjang umur, jumpa lagi dilain entri. Till the ! See ya ~

You Might Also Like

13 comments

  1. amboiii mmg cntik kulit awk :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Aah mudah kalau ada cleansing towel ni.. senang dibawa

      Delete
  3. singgah malam.. comey kulit zafirah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Kak Wawa datang singgah sini.. terima kasih.. malu ittew :p

      Delete
    2. Thank you datang singgah sini Kak Wawa.. alhamdulillah... malu ittew :P

      Delete
  4. Bagus wipes ni...haha ala2 tisu montot bayi ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. ala2 je.. tapi bukan yang ini lahhh

      Delete
  5. wahhh. cuci bersih.. berseri2 muka zafirah.. <3

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored