PRINTCIOUS – CUSTOM MADE YOUR MEMORIES

12:26 PM


Assalamualaikum. Holla ~

Selamat berpuasa and soon selamat berhari raya. Mood beraya memang tengah on the way kan? Ka hampa dah pasang mood raya sesiap ? Wow ! Siap pasang vtec gittew.

Musim nak raya ni, orang yang paling seronok ialah orang yang birthday dia time raya. Maunya tidak, semua adik beradik ada bersama untuk meraikannya. Mestilah seronokkan.

Macam MZ, abang MZ bakal menyambut ulang tahun kelahirannya pada 13 Jun ni, jadi kita postpone lah celebrate masa raya kan. Lagi seronokkk.. tapi.. tapi.. tapi… hadiah tak boleh postpone hokey…
MZ memang pening kalau fikirkan hadiah untuk lelaki. Yelah ! MZ kalau boleh, tak maul ah hadiah cliché, tak pun hadiah yang dia tak guna. Kalau boleh, kalau MZ bagi hadiah tu, MZ nak benda tu sentiasa menjadi kenangan untuk dia.

Fikir punya fikir… terlintas pulak iklan Printcious ni. Terus MZ teruja. Yelah ! Di Printcious, macam-macam hadiah yang boleh ditempah khas untuk seseorang. Lain lah sikit dari norm kan ? Ahaks !
Belek punya belek, semua berkenan. Kemain banyak lagi idea untuk birthday gift abang MZ ni. Naik rambang mata tau dakkk…  kot hampa nak tengok jugak, boleh tengok kat sini  birthday gift ideas dan  birthday gifts for friends.


mug cantik untuk hadiah,mug, coaster, cover phone custom, printcious, custom made gift, harga murah, harga terbaik, untuk yang tersayang, design sendiri, hadiah terbaik, friendly user, hadiah untuk mama, ayah, suami tersayang

Banyakkan selection idea untuk dijadikan hadiah… haaaa… kan MZ dah bagi tau tadi.. tolonglah percayaa…

mug coaster, cover phone custom, printcious, custom made gift, harga murah, harga terbaik, untuk yang tersayang, design sendiri, hadiah terbaik, firendly user, hadiah untuk mama, ayah, suami tersayang



printcious, custom made gift, harga murah, harga terbaik, untuk yang tersayang, design sendiri, hadiah terbaik, firendly user, hadiah untuk mama, ayah, suami tersayang

Semua ini untuk lelaki tau… hampa pilihlah mengikut kesesuaian.. untuk wife ka husband ka kawan perempuan ka, sepupu perempuan ka… ehh ! semualah… pilih ajerrr…

Hampa rasa, dalam bebanyak selection idea untuk dijadikan hadiah kepada abang MZ, yang mana satu menjadi pujaan hati MZ.

And yeay ! Decided nak bagi custom t-shirt kata abang MZ since he loves shirt so much… so, as a good sister, I want to add his shirt collection.

printcious, custom made gift, harga murah, harga terbaik, untuk yang tersayang, design sendiri, hadiah terbaik, firendly user, hadiah untuk mama, ayah, suami tersayang


And chosen this design. Nampak simple, but priceless. So, lepas dah pilih design yang disukai, jom kita start design mengikut kesukaan hati dia dan hati kita. Eh ! Ke hati kita ja ? Tak pa lahhh… janji sedap mata memandang kan, dia yang menerima pun gembira. Itu yang paling penting.

printcious, custom made gift, harga murah, harga terbaik, untuk yang tersayang, design sendiri, hadiah terbaik, firendly user, hadiah untuk mama, ayah, suami tersayang

So, design by your own. Design lah mengikut kreativiti hampa. And tadaaaa….

printcious, custom made gift, harga murah, harga terbaik, untuk yang tersayang, design sendiri, hadiah terbaik, firendly user, hadiah untuk mama, ayah, suami tersayang

Sengaja MZ pilih warna pink, bagi dia Nampak jambu sikit. Hahaha.. but still cute rite ? Jangan risau kalau-kalau hampa tak pandai nak design di Printcious ni kerana Printcious ni sangatlah friendly user. Senang di access dan mudah digunakan. So, no worries hokey.

Dah siap, masukkan ke dalam Cart dan sedia untuk di check out.


printcious, custom made gift, harga murah, harga terbaik, untuk yang tersayang, design sendiri, hadiah terbaik, firendly user, hadiah untuk mama, ayah, suami tersayang

Beginilah rupa Cart hampa tu. Tapi, kalau hampa still nak shopping di Printcious, click Continue Shopping tu hokey. Dan teruskan untuk memilih hadiah yang hampa nak.

In case hampa ada promo code, masukkan di ruang yang disediakan, lagi banyak diskaun yang akan hampa dapat. Seronokkan ? Itulah yang bestnya dengan Printcious ni, banyak betul diskaun yang diberikan.

Click check out untuk teruskan pembelian, isilah butiran peribadi hampa seperti yang dikehendaki. Kemudian, bolehlah membuat pembayaran. Mudahkan… lepas tu, tunggu je lah depan pintu rumah. Hehehe…

MZ tak sabar tunggu hadiah abang sampai. Mesti dia suka dengan custom made gift ni. Ni first time MZ berikan hadiah seumpama ni.

Hampa kalau nak jugak buat hadiah custom made, jangan lupa contact Printcious. Kalau hampa mencari supplier untuk print mug yang cantik menarik da bomb pun hampa boleh contact Printcious.

“If you are looking for best mug printing supplier , don’t forget to contact them.

Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, birthday photo booth is your best entertainment.”

See you in next entry. MZ nak check tracking untuk gift ni sat. MZ pulak yang teruja lebih. Heeeee

Printcious is also available in SingaporeAustraliaHong KongCanadaPhilippines & Taiwan


You Might Also Like

25 comments

  1. best kan ? mudah pun iyaaa sebab semua boleh buat dari rumah saja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. yang penting ada banyak pilihan... :)

      Delete
  2. baru submit karangan tunggu approval haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow ! siap karangan.. hehehe.. good luck Nina ~

      Delete
  3. memang best berbelanja kat printcious ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee.. sebab boleh custom made kan ? MZ pun sukaaaa

      Delete
  4. Perjuangan mencari lailatul qadr di teruskan malam ini. Selamat berjuang di malam 25 ramadhan.

    Bila balik kampung sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahu ! Sebab baru baca hari ni... Selamat hari raya untuk Sis Mazni sekeluarga..

      dah tentunya balik ke kampung.. tu yang cuti melampau tu.. heee

      Delete
  5. Mama singgah blog walking malam malam buta ni. Hehe. Banyak promosi brand ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat pagi Mama.. haah ! Kat FB pun banyak.. jomlah try Mama

      Delete
  6. Salam 26 ramadhan, Maznee singgah blog walking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tak pernah bosan singgah sini... :)

      *flying kiss satuuu.. nahh !*

      Delete
  7. Bestkan guna Printcious...kualiti dan servis mmg bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. so far memang berpuas hati dengan service derang

      Delete
  8. Assalamualaikum, selamat hari raya aidil fitri Mama ucapkan kepada sis zafirah

    Mohon maaf atas segala salah silap sepanjang blogging.

    Terima kasih selalu singgah blog walking blog Mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam... selamat hari raya jugak untuk Mama sekeluarga...

      Mohon maaf andainya ada salah dan silap sepanjang perkenalan ini...

      Terima kasih jugak kerana tak berhenti berkunjung di sini.. :)

      Delete
  9. Assalamualaikum, Selamat hari raya aidil fitri. Ibu mohon maaf atas salah dan silap yang semestinya ada. Kerana kita manusia.

    Cenderahati yang menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. samalah dengan MZ.. mintak maaf andainya ada salah dan silap

      Delete
  10. Selamat hari raya aidil fitri maaf atas salah silap yang saya lakukan secara sedar atau pun tidak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya NA. Maaf jugakkan salah dan silap MZ... :)

      Delete
  11. Replies
    1. Selamat tengah hari mama.. masak apa tu ?

      Delete
  12. Ibu singgah bertamu di petang hari. Harap sis zafirah dapat hadiah paling gembira syawal ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih diatas kunjungan ibu... in sha allah.. syawal bakal meninggalkan kita dalam masa beberapa hari lagi...

      Delete
  13. Selamat malam Ibu ucapkan, singgah blog walking blog sis zafirah. Esok dah jumaat. Kejap je kan

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored