KITA BEAUTIES - SUPLEMEN LAKU KERAS DI GUARDIAN

11:09 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Yeah ! Mood rajin sedang menghantui diri MZ. Semoga mood rajin terus menghantui diri MZ dan hampa semua… ada orang rindu MZ dak ??? Erkkkkk…. Masa mood rajin menggunung ni, MZ nak kongsikan satu suplemen kecantikan yang laku keras diatas talian sejak 2015. Wow ! 3 tahun dah ni….

Suplemen kecantikan yang MZ maksudkan tu ialah KITA beauties. KITA beauties adalah bahan-bahan tertumpu pertama didunia yang direka khas untuk remaja bagi mengekalkan kecantikkan dan keremajaan mereka.

KITA beauties rasa seperti 100% buah-buahan asli. Ianya adalah satu minuman yang lazat yang diperbuat daripada jus buah-buahan yang sebenar. KITA beauties mengandungi beberapa ramuan yang terbukti secara klinikal untuk menyokong proses keremajaan dan bersemangat.
KITA Berries, supplement, makanan tambahan, farmasi guardian, montok, push up, rambut yang cantik, tips rambut sihat, elakkan keguguran rambut, anti  ketombe, anti oksida, fungsi melawas, cara membakar lemak, lemak tepu, tips untuk kurus, produk kurus yang sihat, sah kkm, lulus kkm, perisa coklat, untuk memutihkan, putih dan selamat, guardian pharmacy, farmasi, malaysia, drug store


KITA beauties mempunyai Vitamin C yang tinggi untuk mencantikkan kulit serta membantu dalam menguatkan system kekebalan tubuh. KITA beauties dicipta sebagai makanan tambahan yang berupa minuman yang lazat.

Telah diuji di makmal dengan penarafan yang tinggi untuk kualiti keselamatan dan kualiti vitaminnya. Rata-rata pengguna KITA beauties mendapati kualiti kuku dan kulit derang bertambah baik dengan bantuan KITA beauties.

Yang paling penting dengan KITA beauties, semakin banyak hampa membeli, semakin jimat poket hampa…

KITA beauties adalah produk Malaysia yang telah disahkan HALAL dan GMP untuk memastikan kebersihan dan kualiti produknya. Hanya ramuan terbaik yang digunakan dalam produk ini, supaya dapat menghasilkan impak yang hebat.

Sekotak KITA beauties mengandungi  6 gram x 10 sachet, Cuma berharga RM28.80. Makna kata, 1 sachet berharga RM2.88, tak sampai RM3 pun hampa boleh mendapatkan kulit yang sihat serta cantik.

KITA beauties mengandungi 7 rangkaian produk iaitu KITA Col’la, KITA Ber’ies, KITA Pu’TH, KITA Block’It, KITA Fib’re, KITA Ku ros, KITA Mo’hair dan KITA Push’Up. Setiap satu rangkaian produk KITA beauties memberi kesan yang berbeza.



KITA Berries, supplement, makanan tambahan, farmasi guardian, montok, push up, rambut yang cantik, tips rambut sihat, elakkan keguguran rambut, anti  ketombe, anti oksida, fungsi melawas, cara membakar lemak, lemak tepu, tips untuk kurus, produk kurus yang sihat, sah kkm, lulus kkm, perisa coklat, untuk memutihkan, putih dan selamat, guardian pharmacy, farmasi, malaysia, drug store

KITA Berries, supplement, makanan tambahan, farmasi guardian, montok, push up, rambut yang cantik, tips rambut sihat, elakkan keguguran rambut, anti  ketombe, anti oksida, fungsi melawas, cara membakar lemak, lemak tepu, tips untuk kurus, produk kurus yang sihat, sah kkm, lulus kkm, perisa coklat, untuk memutihkan, putih dan selamat, guardian pharmacy, farmasi, malaysia, drug store


KITA Berries, supplement, makanan tambahan, farmasi guardian, montok, push up, rambut yang cantik, tips rambut sihat, elakkan keguguran rambut, anti  ketombe, anti oksida, fungsi melawas, cara membakar lemak, lemak tepu, tips untuk kurus, produk kurus yang sihat, sah kkm, lulus kkm, perisa coklat, untuk memutihkan, putih dan selamat, guardian pharmacy, farmasi, malaysia, drug store

KITA Berries, supplement, makanan tambahan, farmasi guardian, montok, push up, rambut yang cantik, tips rambut sihat, elakkan keguguran rambut, anti  ketombe, anti oksida, fungsi melawas, cara membakar lemak, lemak tepu, tips untuk kurus, produk kurus yang sihat, sah kkm, lulus kkm, perisa coklat, untuk memutihkan, putih dan selamat, guardian pharmacy, farmasi, malaysia, drug store


KITA Berries, supplement, makanan tambahan, farmasi guardian, montok, push up, rambut yang cantik, tips rambut sihat, elakkan keguguran rambut, anti  ketombe, anti oksida, fungsi melawas, cara membakar lemak, lemak tepu, tips untuk kurus, produk kurus yang sihat, sah kkm, lulus kkm, perisa coklat, untuk memutihkan, putih dan selamat, guardian pharmacy, farmasi, malaysia, drug store

KITA Berries, supplement, makanan tambahan, farmasi guardian, montok, push up, rambut yang cantik, tips rambut sihat, elakkan keguguran rambut, anti  ketombe, anti oksida, fungsi melawas, cara membakar lemak, lemak tepu, tips untuk kurus, produk kurus yang sihat, sah kkm, lulus kkm, perisa coklat, untuk memutihkan, putih dan selamat, guardian pharmacy, farmasi, malaysia, drug store

KITA Berries, supplement, makanan tambahan, farmasi guardian, montok, push up, rambut yang cantik, tips rambut sihat, elakkan keguguran rambut, anti  ketombe, anti oksida, fungsi melawas, cara membakar lemak, lemak tepu, tips untuk kurus, produk kurus yang sihat, sah kkm, lulus kkm, perisa coklat, untuk memutihkan, putih dan selamat, guardian pharmacy, farmasi, malaysia, drug store

KITA Berries, supplement, makanan tambahan, farmasi guardian, montok, push up, rambut yang cantik, tips rambut sihat, elakkan keguguran rambut, anti  ketombe, anti oksida, fungsi melawas, cara membakar lemak, lemak tepu, tips untuk kurus, produk kurus yang sihat, sah kkm, lulus kkm, perisa coklat, untuk memutihkan, putih dan selamat, guardian pharmacy, farmasi, malaysia, drug store


Fungsi setiap KITA Series ni berbeza tau. KITA Ber’ies bertindak sebagai anti oksidan, KITA Pu’TH bertindak untuk mencerah serta memutihkan kulit, KITA Block’It pulak untuk menahan lemak-lemak jahat dari terus membiak, KITA Fib’re sesuai untuk mereka yang mengalami masalah pelawasan, KITA Ku ros untuk menurukan berat badan, KITA Mo’hair untuk mendapatkan rambut yang sihat dan cantik dan KITA Push’Up adalah untuk membesarkan payudara.

KITA beauties boleh didapatkan disemua farmasi Guardian yang terdekat dengan hampa… pi la tengok cepat… takut habis, melepasss !!!!




















You Might Also Like

4 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored