JOM SUPPORT PINK PRIDE BREAT CANCER BY 50GRAM

10:08 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Sebut ja breast cancer, rata-rata wanita pastinya gerun kan. Ishh ! tak payah nak katalah.. sebut cancer ja semua tercungap-cungap... atas kesedaran tersebut, 50gram telah menajalankan kempen Pink Pride untuk memberi sokongan kepada pesakit-pesakit kanser payudara.

Hampa kalau nak memberi sokongan jugak bolehlah membeli mini bouquet dari 50gram ni. Ada diskaun lagi tau. 


Macam MZ punya ni, cantik tak ?????


50gram, breast cancer fighter, support breat cancer, mini bouquet, 50% discount, mamonde chamomile toner, roses

50gram, breast cancer fighter, support breat cancer, mini bouquet, 50% discount, mamonde chamomile toner, roses

50gram, breast cancer fighter, support breat cancer, mini bouquet, 50% discount, mamonde chamomile toner, roses


Excuse my balik kerja tak mandi face. So excited nak share with you readers sampai tak sempat nak mandi. huhihuhi


50gram, breast cancer fighter, support breat cancer, mini bouquet, 50% discount, mamonde chamomile toner, roses

50gram, breast cancer fighter, support breat cancer, mini bouquet, 50% discount, mamonde chamomile toner, roses

50gram, breast cancer fighter, support breat cancer, mini bouquet, 50% discount, mamonde chamomile toner, roses


Dan finally, MZ jadikan hiasan di atas kabinet TV yang orang hadiahkan masa kahwin hari tu. *itu pun nak bagitau kan* perasan tak selain bunga, ada jugak terselit "something" kat situ. Ia adalah Mamonde Chamomile Clear Toner.

Yang itu, nanti MZ review dalam entri yang lain. Btw, kalau hampa nak membantu dalam memberi sokongan kepada pesakit kanser payu dara, bolehlah membeli di link ini, Pink Pride.



You Might Also Like

3 comments

  1. kempen yang wajar di war war kan, cantik kuntuman pink tu kan Zaf :)

    ReplyDelete
  2. hai,jemput join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored