SEMBANG GEGURL .:. STAY FRESH BODY SPARKLING MIST

10:49 PM

Assalamualaikum. Holla ~

*sambil sapu-sapu daun kering*

Allahu ! Tengok jumlah entri tahun lepas, rasa macam nak menangis. Kemanakah kerajinan ku pergi menghilangkan diri. MZ ada banyak benda, terlampau banyak sangat yang nak share dengan hampa.. tapi, disebabkan kerajinan yang MIA, MZ peram semua untuk dijadikan ikan pekasam. hew hew hew..

Asyik timbul je, sembang gegurl.. cerita makan, cerita berjalan semua MZ letak tepi dulu.. MZ tengah cari momentum lagi ni untuk terus menghantui diri hampa.. ewahhh !!

Jom ! Kali ni MZ nak kongsikan pasal Stay Fresh Body Spakling Mist by Althea. Tapi, kali ni lagi istimewa sebab Althea berkolaborasi dengan Titi Kamal. Hampa kenai dak Titi Kamal tu sapa ?? Ishh ! Tak sinetron lah hampa ni.. kui kui kui.. Titi Kamal tu, pelakon dan penyanyi dari Indonesia.. alaa.. yang cantik-cantik tuuu... kalau nak tengok qhupa dia yang cun melecun tu, silalah Google ye kesayangan sekalian..

body sparkling mist, titi kamal, althea, collaboration, cara hilangkan bau badan, petua hilangkan bau badan dengan pantas, kekal segar dan wangi, korean product


Antara kelebihan Stay Fresh Body Spakling Mist ni ialah:
  • ianya ringan dengan bau dari buah-buahan kegemaran Titi Kamal iaitu: Orange, Peach, dan Rose.
  • kombinasi aroma yang indah ini akan memberi anda rasa segar yang anda perlukan untuk mengharungi hari hampaa
  • botol yang bersaiz kecil serta boleh dimuatkan didalam beg tangan untul dibawa sepanjang perjalanan hampa supaya hama sentiasa bersedia untuk menarik perhatian
body sparkling mist, titi kamal, althea, collaboration, cara hilangkan bau badan, petua hilangkan bau badan dengan pantas, kekal segar dan wangi, korean product

Perempuan, mestilah nak sentiasa dalam keadaan wangi, paling tidak dalam keadaan segar. Perempuan sekarang semakin aktif dengan aktiviti harian memasing. Dan disebabkan itulah kita sentiasa memerlukan Stay Fresh Body Spakling Mist ni. Supaya kita sentiasa segar dan tampil yakin walaupun pelbagai onak dan cabaran yang ditempuh pada hari tersebut.

body sparkling mist, titi kamal, althea, collaboration, cara hilangkan bau badan, petua hilangkan bau badan dengan pantas, kekal segar dan wangi, korean product

body sparkling mist, titi kamal, althea, collaboration, cara hilangkan bau badan, petua hilangkan bau badan dengan pantas, kekal segar dan wangi, korean product

Bagi MZ, semenjak adanya Stay Fresh Body Spakling Mist ni, ianya sentiasa berada didala handbag MZ. Walaupun MZ sering menukar-nukar bag, tapi MZ akan sentiasa pastikan yang Stay Fresh Body Spakling Mist ni wajib ada didalam handbag yang bakal MZ gunakan. Dengan Stay Fresh Body Spakling Mist ni, MZ lebih yakin walaupun dah berpeluh-peluh.

You Might Also Like

4 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Sponsored