HIMPUNAN USAHAWAN TERBESAR DI KEPALA BATAS !!

11:40 PM

Assalamualaikum. Holla ~

Cak ! Sebulan sekali MZ jengah sini, kemana ntah mood yang sangat rajin dahulu... oh man ! mungkinkah hilang ditengah lautan hindi... masih tidak lambat untuk MZ mengucapkan Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin.. maakan salah silap MZ sekiranya ada.. naaa...

Dah alang-alang menulis ni, MZ nak kongsikan satu berita baik untuk hampa ni.. terutamanya usahaawan-usahawan, tak kira muda or tua hokey... teruskan pembacaan hampa naaa..

Hampa pernah berada dalam situasi seperti di bawah?

Ali, seorang kanak-kanak berumur 7 tahun pergi ke pasar malam setiap hari Jumaat. Kegemarannya ialah ayam goreng. Setiap minggu, Ali akan membeli ayam goreng dari salah seorang peniaga, Abang Leman yang berniaga di pasar malam itu. Tanpa gagal, Ali akan membeli ayam goreng itu jika berpeluang. Ayam goreng Abang Leman terkenal bagi penduduk di situ kerana kesedapan dan kerangupan ayam gorengnya.

Kini, Ali telah berkahwin dan mempunyai 3 orang anak. Demi tuntutan kerja, Ali telah berhijrah ke tempat lain. Walau bagaimanapun, setiap kali pulang ke tempat asalnya, Ali mesti membeli ayam goreng Abang Leman jika berpeluang. Kini, Ali terpaksa menunggu lebih lama untuk mendapat ayam goreng itu kerana bilangan pelanggan yang tinggi.

Situasi yang biasa kita lihat, tapi antara sedar atau tak, situasi ini telah belarutan berpuluh-puluh tahun. Ini yang terjadi dalam usahawan kita. Mempunyai produk yang bagus, tetapi selepas berpuluh-puluh tahun, masih berada di tempat yang sama. Tapi, kalau kita lihat usahawan bangsa lain, perniagaan mereka akan berkembang semakin besar. Dari gerai, menjadi Kedai Ayam Goreng, kemudian wujudkan cawangan dan seterusnya. 

Antara niat utama himpunan ini ialah untuk mengubah situasi ini. Bukan hanya kepada usahawan yang telah lama berniaga, tetapi kepada usahawan yang baru berniaga dan juga berniat untuk berniaga satu hari nanti. Dalam himpunan ini, akan ada tip-tip untuk senang lulus loan, tip macam mana nak bagi untung melambung, networking session, marketing cara baru, dan banyak lagi rahsia-rahsia dari pakar-pakar perniagaan.

Tanya diri anda, adakah anda ingin menjadi seorang lagi "Abang Leman" di masa hadapan? Atau anda ingin mempunyai empayar perniagaan yang besar? Berbelanja tanpa risau baki dalam akaun bank? 

Jika anda mahu ubah diri anda, perniagaan anda dan masa depan keluarga anda, sertai kami di himpunan ini. Demi memastikan rahsia-rahsia ini dapat diberikan kepada seramai usahawan yang mungkin, pendaftaran hanya dikenakan pada kadar yang sangat rendah (HANYA RM12) dan tiada kos yang tersembunyi. Himpunan ini akan dihadiri pakar-pakar perniagaan yang telah berjaya mengubah ramai nasib usahawan-usahawan lain. 
Anda penentu masa depan diri anda! 

himpunan usahawan, kepala batas, bagaimana menjadi usahawan, tips untuk menjadi usahawan berjaya, usahawan Melayu, kejayaan dalam berniaga, tips menjadi peniaga berjaya


APA YANG ADA DALAM HIMPUNAN INI?

Seminar Re-SET Perniagaan Anda! - seminar istimewa yang menampilkan pakar-pakar 
        perniagaan khas buat peserta himpunan.
Rangkaian / connection dengan usahawan lain (5,000 usahawan! - SANGAT PENTING untuk 
        kembangkan perniagaan anda)
Harga pendaftaran yang SANGAT RENDAH - RM12 bagi pendaftaran awal. Harga asal RM50. 
        Diskaun lebih 75% !
Karnival Food Truck
Hadiah-hadiah menarik untuk dimenangi !

HIGHLIGHT:
HARGA PROMOSI Hanya RM12 (Harga asal RM50). Diskaun lebih 75% bagi pendaftaran 
        awal. 
Barisan speakers dari pakar-pakar perniagaan yang sangat berpengalaman dan tidak kedekut 
        ilmu. 
Tiada kos tersembunyi.
Sila rujuk poster kami atau hubungi kami untuk maklumat lanjut.

himpunan usahawan, kepala batas, bagaimana menjadi usahawan, tips untuk menjadi usahawan berjaya, usahawan Melayu, kejayaan dalam berniaga, tips menjadi peniaga berjaya


VIDEO TESTIMONIAL PESERTA: 

TIDAK MAHU BERSESAK? 

Kami beri anda peluang menjadi VIP !
Dengan tambahan hanya RM18 dari harga tiket normal, anda akan dapat VIP ACCESS. Tempat adalah sangat terhad untuk VIP access. 
Kaunter pendaftaran khas
Laluan masuk khas
Tempat duduk khas & berhampiran pentas
Harga yang ditawarkan ialah harga promosi untuk waktu terhad RM30 SAHAJA (Harga asal 
        RM100 - Diskaun 70% !).

BELI TIKET ANDA SEKARANG!
Jangan cakap banyak,  kita tak boleh lepaskan peluang ini lagi.  Peluang hebat khas untuk kaum kerabat di Utara Malaysia.  Jom kita beli tiket kita sekarang, klik SINI.Sebarang maklumat lanjut boleh hubungi:

FORBRIX CONSULTANCY (002723655-X)
|  017-5755763  | 019-6507587  | 013-4359271  |
enquiry@forbrixgroup.com
www.forbrixgroup.com
IG @forbrixgroup


You Might Also Like

2 comments

  1. terima kasih sis atas perkongsian.. nak try join lah    Kereta Sewa Johor Bahru

    ReplyDelete
  2. lama2 pelanggan pon malas queue lama2 kann.. pastu beli je ayam goreng KFC .. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Sponsored